local-stats-pixel fb-conv-api

18.IV - Juglas suņu talka2

Protams, suņiem jau pašiem talka nevar būt, tas tik tāds joks. Un tomēr - pavasaris ir klāt, laiks pastrādāt, tāpēc aicinām brīvprātīgos palīgā uz lielo talku Juglas suņu patversmē. Tieši nedēļu pirms Vislatvijas lielo talku pasākuma, tāpēc visu varēsim paspēt.

Talkošanas sākumu esam ieplānojuši pl.12:00 – uzreiz pēc suņu pastaigām un barošanas. Gaidām daudz palīdzīgu roku, jo darāmā netrūkst nevienā spēka kategorijā! Ir gan zeme jārok, gan lapas jāgrābj, gan visādas lietas ar ķerru jāved, jāceļ, jākrāmē un jāmazgā. Ja iekļausimies laikā līdz paredzētajām talkas beigām pl.17:00, derētu arī kādu puķu dobi vai improvizētu akmens dārzu ierīkot, lai pelēkās darba dienās ir, kur acis papriecēt :]

Starp citu, par darbarīkiem  – to mums krājumā arvien vēl ir par maz lieliem darbiem, tāpēc, ja ir tāda iespēja, ņemiet līdzi savus – grābekļus, lāpstas, papildus tīrīšanas līdzekļus. Ja braucat ar mašīnu, kurā ir vieta ķerrai, arī būtu labi to iekraut līdzi, jo patversmē ir tikai viena. Ja uz talku būs vairākas, darbs ies uz priekšu raitāk!

Lai pašiem priecīgāks prāts pēc padarīta darba, ņemiet līdzi arī “groziņus” – talkas noslēgumā kopīgi veidosim darba svētku galdu un kurināsim ugunskuru.

Uzziņām: t.67532630, mob.22344277 (Jūlija), mob.29565652 (Linda)

E-pasti: juglaspatversme@gmail.com, linda@patversme.lv

Web: http://www.patversme.lv + http://patversme.wordpress.com

36 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Gandrīz vai sava veida ziņkārība pārņem - kāpēc kādam par šādu aicinājumu būtu negatīvs vērtējums jāliek. Patiešām neviens iemesls prātā nenāk.

1 0 atbildēt

Ceram ka talkas laika (visa Latvija) satiris sunu cupas, savadak atkal pilnas zoles bus emotion

0 1 atbildēt