local-stats-pixel fb-conv-api

10 "pārprastākie" radījumi.103

1709 10

10 "pārprastākie" radījumi, kuri patiesībā nav tādi kādus mēs tos iztēlojamies. Cerams, ka pēc raksta izlasīšanas būsi iemācijies ko jaunu. Patīkamu Tev lasīšanu ! emotion

@aigarszs

1709 10 103 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 103

0/2000

Par delfīniem runājot,reiz Simpsonos bija sērija,kurā,iespējas,tika parādīto to īstā daba:D

Ļoti interesants raksts,cepums tev!

0 0 atbildēt

"Nedrīkst nepieminēt žurku lielo intelektu" Piekrītu, žurkām un vārnām ir patiešām augsts attīstības līmenis un tās ir pielāgojušās cilvēku teritorijai - pilsētai, kad es gāju mājās 6:00 no rīta, man pagalmā ir tāda milzīga zila metāla miskase, tur šiverēja žurkas, uzreiz, kā viņas mani pamanīja visas 6 žurks, paslēpās zem miskastes, un visām deguni ārā, skatās ko es darīšu un nekustās... a vārnas mēdz no krējuma trauciņiem, paņemt viņus knābī, paskalot peļķē un sanāk zupa emotion

0 0 atbildēt

"Lai gan delfīni ir gudri, ir novērots kā tie moka, nogalina un pat seksuāli izmanto citus dzīvniekus, bieži vien tas notiek bez jebkāda loģiska skaidrojuma.".

Tieši tāpēc delfīnus bieži pielīdzina cilvēkam (ne tikai intelekta dēļ), jo arī mūsu sugas pārstāvji reizēm mēdz būt ļoti nežēlīgi bez morāli attaisnojama pamatojuma.

0 0 atbildēt

T o p, turpini iesākto un tu tālu tiksi, tavi raksti ir ļoti interesanti. emotion

2 3 atbildēt
Nekad neesmu sapratis cilvekus kas baidas no šim interesantajam radibam. Man patīk žurkas(jo man bija viena majas žurka) čuskas pašas par sevi interisanti dzivnieki,ka ari lapsenes(ja neuzbruksi tad tas tevi liks miera) ka ari prusaki,manam draugam majas tearija dzivo tie lielie madakaskaras prusaki.
0 2 atbildēt

T O P, novēlu spokos daudz Tev sasniegt, patīk tavi raksti. :)

0 2 atbildēt

Pluss + no manis,tie kuri iestelēja mīnusus ir zābaki..

0 3 atbildēt

Nāvi visiem izņemot delfīnus un līķtārpus!

1 6 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »