local-stats-pixel fb-conv-api

Karš ir neizbēgams?66

882 3

Zīmes un sakrītības, kas nākošo pasaules karu padara par potenciāli iespējamu! Vai tie, kas ir pie valstu vadības grožiem spēs spelēties tikai sev piederošajā smilškastes stūrītī?

Atliek vien cerēt, ka jā...

882 3 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Jebkurš karš ir ekonomiku karš, un laba, liberālisma nenovājināta ekonomika šobrīd ir vienīgi Ķīnai. Plēsties ar ASV Ķīnai nozīmē, ka milzīgos parādus neviens neatdos, bet tas Ķīnai būtu ļoti  sāpīgi. Kā karošana notiks es nezinu, bet Krievija pašreiz savai vārgajai ekonomikai neadekvāti uzprasās uz nepatikšanām. Beigu beigās grūti prognozēt, kā izskatīsies Eiropa, bet ka Ķīnu apskalos arī Ziemeļu ledus okeāna ūdeņi, tas ir uz galvošanu. 

0 0 atbildēt
Lieta ir pa via vienkārša. Agri vai vēlu sāksies WW 3 bet mums ir paveicies kaut cik jo esam vienā laivā ar eiropu, ameriku, drošvien arī d-ameriku, anğļiem tātad arī kanādu. Armiju skaits ir ļoti līdzīgs un es pat teiktu ka par labu mūsu pusei BET kā jau rakstā pieminēts tad nafta ir viens liels šķērslis.
0 0 atbildēt

Tik daudz ortogrāfisko kļūdu, ka par otro punktu tālāk netiku izlasīt, priekš "Titānu cīņām" jau nu varēji pacensties un vismaz pārlasīt, ko esi uzrakstījis. -

0 0 atbildēt

Pasaulē katru dienu kadā vietā ir karš.

0 0 atbildēt

da nevienam na* nevajag totalu iznicibu. to saprot katrs chukcha. bet sferu pardale notiks vienmer...

0 0 atbildēt

3. Runājot par sānkcijām - Nezinu cik pareizi urakstiju bet ne par to tēma - Poļi jau raud, jo viņiem pazūd diezgan liels tirgus kur nogrūst savu produkciju, Pazūd ļoti liels tirgus eiropas valstīm - Un ja Tas skar latviju - Šprotes nevienam vairāk nevajag - bezdarba līmenis kāpj, - Ja vēl atcels tranzītu caur latvijas ostu - ļoti liela nauda pazūd no Latvijas budžeta - jo mūsu valsts principā izdzīvo uz āzijas tirgus - Krievijas. Protams nesaku ka krievi ir pūkaini un enģelīši bet šīs sankcijas vairāk ietekmēs parastos ļaudis - deputāti kā dzīvo zaļi, tā arī dzīvos. Un eiropā mēs esam lai polijai ir vēlviena vieta kur nogrūst savu produkciju. (necenšos nevienu aizskart - just my opinion) 

0 0 atbildēt

pasaulē viss ir sagrozīts nepareizi ! kā tas var būt ka ir cilvēki kas 1 dienā pelna miljonu ?

sekas BŪS VAI TAS BŪS PASAULES KARŠ VAI KAS CITS BET BŪS !

0 0 atbildēt

Pasakiet ar ko krievu armija sliktāka par ASV armiju? Abi karo svešās zemēs. Abiem ir interese ko ieņemt. 

0 0 atbildēt
Kāds man prieks atrast kādu, kas arī tā domā, līdz kaklam man ir tā dezinformācija, prieks redzēt, ka cilvēki tomēr domā neatkarīgi.
0 0 atbildēt

Es nesen 2 nedēļas biju Ukrainā tiesa gan reģionā, kas uz Rietumiem tendēts, tur neviens necieš Krieviju, lielākā daļa dusmīgi, ka Krievi ielīduši Ukraina, pat man sakumā pārmeta, ka krieviski ar viņiem runaju, kad pateicu, ka no LAtvijas esmu, tad pieņēma un neko vairs neteica. Nu lielakajā daļā Ukrainas tiešam, tie krievi viņiem ir apnikuši.

0 0 atbildēt

Es saku, ka neizbegami tas ir!

0 0 atbildēt

Polija??? Šveice jā, bet Polija? 

0 0 atbildēt

Šogad COD relīze būs - Call of Duty: Real Warfare ar 4D efektiem emotion

0 0 atbildēt
Šveice jā, bet Polija noteikti nē.
0 0 atbildēt