local-stats-pixel fb-conv-api

Karš ir neizbēgams?66

882 3

Zīmes un sakrītības, kas nākošo pasaules karu padara par potenciāli iespējamu! Vai tie, kas ir pie valstu vadības grožiem spēs spelēties tikai sev piederošajā smilškastes stūrītī?

Atliek vien cerēt, ka jā...

882 3 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Es nezinu ar ko karos trešajā pasaules karā, bet ceturtajā karos ar akmeņiem un koka rungām. 

48 2 atbildēt

es braukšu uz laipno, neatkarīgo un mierīgo Kanādu...emotion

31 0 atbildēt

ja tu domā, ka pasaulē nekad nebūs karš tad protams, ka ww3 nav neizbēgams, bet pasaulē visu laiku ir bijuši kari, kur var būt tik tups cilvēks un prasīt vai ww3 in neizbēgams ?

23 1 atbildēt

Es gan domāju, ka nesāksies, jo ieročiem ir pārāk liela iznīcība, tur vairs nebūs kam dzīvot pēc kara.

22 0 atbildēt

Zinot dažu labu nenosvērtību, atliek tikai cerēt, ka viss ņems loģisku galu un asinis pa pus pasauli nešķīdīs. Nedod Dievs vēl kodolieročus, tad ir pilnīgs čau.

17 0 atbildēt

Ir daži varianti kur pamukt - Austrālija , Islande un Aļaska , kas kam tuvāks 

11 0 atbildēt

Apšaubāmi ka konflikti sasniegs starptautisku mērogu, drīzāk tādi lokāli incidenti sponsorēti abām pusēm. Nopietna mēroga karš = kaput visam un visiem.

11 0 atbildēt

Gaidīt no latviešiem prokrievisku noskaņojumu ir absurdi- vismaz vairumam latviešu nav tik īsa atmiņa, lai neatcerētos pagājušajā gadsimtā notikušo.

Dabiski, ka amerikāņu idiotiskie iebrukumi Austrumu valstīs ar absurdām idejām par demokrātiju ir noziedzīgs stulbums. Tur kārtību valstī spēj nodrošināt tikai diktatūras. Latvija ir pārāk maza valsts, lai varētu bīdīt kaut kādu savu politiku, un, ja jāizvēlas, tad mēs tomēr esam vairāk Rietumu civilizācijai piederīgi. 

7 0 atbildēt

Senās civilizācijas izmira karojot. Tagad mūsu kārta.

5 0 atbildēt

Pienāks laiks,kads cilvēks satiekot otru cilvēku būs priecīgs! Uz šis pasaules iznīcību sēj cilvēks kurš ir ļaunākais, kas varēja notikt ar zemi! protams ne visi.

Sapratīs tikai tad, kad viss būs iznīcināts,bet arī tad būs miers labi ja uz dažiem simtiem gadu līdz nākamai reizei tā ir bijis.. un būs vēl tikai laika jautājums. Žēl,kad nespēj dzīvot mierā un izbaudīt to,ko mums sniedz mums mūsu zeme man piemēram ir žēl kad cilvēks iznīcina šo visu kas viņam ir dots, kādi ir šie laiki? kādi tie cilvēki? stresaini! vardarbīgi lohi un psihopāti kāds runas veids un kādas darbības! murgs! Es ceru kad savu mūžu nodzīvošu skaisti un ceru, kad mani bērni un mazbērni neizjutīs to kas briest!emotion

5 0 atbildēt

Ehh... agri vai vēlu tas pienāks! Pasaule bez kariem nevar, savādāk pārapdzīvotība dara savu!

6 1 atbildēt

Nekāda kara nebūs, mūsu zemeslodē ir investēti vājprātīgi līdzekļi dzīves kvalitātes uzlabošanai un attīstībai. Bagātie cilvēki to vienkārši nepieļaus...

5 0 atbildēt

Ja kād būs vainīgs pie 3 pasaules akra izraisīšanas tad tā būs ASV...

Jo pēc būtības ASV pašlaik kattram pasaules iedzīvotājam ir parādā 1000 USD. Un es domāju ka nu jau visiem ir skaidrs ka ASV savu parādu pat netaisās atdot..

Tas ka Ka Krievs tur kautko dara Ukrainā, palielam ir saistīts ar to ka Kreivija ļoti labi saprot, ka ASV ielīsšana Ukrainā ir tiešs drauds gan Krievijas Ekonomikai, gan drošībai... Turklāt Krievija ir skaidrs Likums par savu pilsoņu aizstāvēšanu ārvalstīs, sašķobot Situāciju Ukrainā ES un ASV mēģina viest krievos neuzticību par viņu valsti..

Vēl intresants aspekts Krīzei Ukrainā ir mēģināt panākt lai Krievijai šis pasākums izmaksātu pēc iespējas dārgāk. Kapēc? Tapēc ka KRievs un Ķīnīzeri ir zidomājuši pārdot Naftu un citus dabas resursu nevsi USD, kā tas bija līdz šim, bet gaj Juaņos un Rubļos, un tas ir tiešs uzbrukums USD, kas stipri iedragās, tā stabilitāti.. Līdz ar to ASV ir tā kas pašlaik ir iedzīta stūrī ar savu milzīgo parādu, tapēc arī ir vis šie gājieni...

6 2 atbildēt

Kas to zin... Karo ja visulaiku un iespējams, ka sāksies 3 pasaules karš.

Lielisks raksts

3 0 atbildēt

Vanga pareģoja kad bus 3 pasaules karš ap 2015-2016 gadu.

3 1 atbildēt

Tu visticamāk ,ka esi kkāds sīkais , kurš ir pārāk daudz saspēlējies videospēles . Karš - tā ir pakaļa

1 0 atbildēt

Jābrauc uz Šveici dzīvot. Vismaz nebūs tik ļoti jāsatraucas ka var kaut kas notikt

1 0 atbildēt

Ķīna ar Krieviju ir draudzīgas valstis, bet abām ir teritoriālās intereses attiecībā uz Jakutiju un vēl dažiem citiem apgabaliem, kas šo draudzību var atstāt uz papīra, kas saņurcītā veidā šķērso robežu, kas nodala ārpasauli no atkritumu tvertnes.

1 0 atbildēt

Viņi nevar kko izdomāt kara vietā? KKādas tur speciālas sporta spēles vai kko tml? emotion

Bet ja Lielās amatpersonas grib karot, lai iet paši šaudīties, kauties utt, nevis sūtīt karot karavīrus, kuriem ir ģimenes. Bet paši sēžot drošā bunkurā, taisa gudras sejas un runā par lieliem zaudējumiem and shit...

Un Z-korejā varētu atļaut izmantot pc, nevis klausīties tikai 1 rādio staciju. Lai karo spēlējot Call of Duty un CS, nevis te meklēt iemeslu uzlaist gaisā ASV vai kādu citu, kas viņiem nesimpatizēs....emotion

(šīs ir tikai manas domas)

1 0 atbildēt

Es ļoti šaubos, ka tiks izmantoti masu iznīcības ieroči, jo tas būtu pielīdzināms iešaušanai sev kājā. Protams, ja mēs atceramies bumbu "Cars", kas bija lielākā detonētā kodolbumba pasaules vēsturē, un tas bija tikai 1961. gadā. Mēs neviens tiešām nezinām, kā izskatīsies III pasaules karš, taču mēs zinām, kas karos... Atliek tikai izvēlēties pusi, kas ir pats grūtākais, jo abas puses rīkojas tikai savās interesēs un tāda valsts, kā Latvija ir tikai marionete šajā abu pušu lielvalstu interešu karā.

1 0 atbildēt