local-stats-pixel fb-conv-api

Uz Indiju. Piedzīvojumi ar močiem.7

211 0

No pašas Indijas dienvidiem, tika aizceļots uz ziemeļiem. Tas bija aptuveni 40 stundu brauciens visparastākajā vilcienā pāri visai Indijai. Karstums nenormāls un vilciena biļete garante tikai vietu vilcienā, ne guļvietu un citas ekstras, jo tās bija jāizcīna katram pašam. Āris rakstīja, cik ļoti karsti viņiem tur bija un viņš izmantoja naktis, lai parakstītu, citādi dienā tur gāja traki.

Nokļuvuši galā, viņi noīrēja močus un turpmākie piedzīvojumi turpinājās uz diviem riteņiem, ar krietni lielākām izmaksām. Kā rakstīja Āris, viņi "iemainīja hosteļus pret močiem." No šīs nedēļas jau viņi ceļo pavisam citādāk. Sekojot līdzi drausmīgajiem notikumiem Nepālā, apvaicājos, vai ar šiem viss kārtībā. Āris rakstīja, ka tajās dienās, kad viss notika, viņi bija Deli. Tikai pēc tam viņi brauca uz Nepālu, kur nu jau notiek brauciens kalnos. Kad teicu, ka mums beidzot ir iestājies pavasaris, viņš pasmējās, ka paši jau sen ir apdeguši. Kad vakar ar Āri sarunājos, viņi bija nobraukuši jau aptuveni 900 kilometrus. Nesūdīgi, es pat teiktu. Starp citu, Kārlis ar Ronaldu brauc ar Avenger, kamēr Ārim ir Yamaha.

Nokļuvuši galā, viņi tika pie lēna interneta, lai sazinātos ar pasauli. Brauciena laikā viņi gulēja gan ārā, gan blusu apsēstos hosteļos. Šodien viņi brauc uz Annapurna, kas ir kalnu grēda Nepālā. Tie ir 8091 metri virs jūras līmeņa. No zemestīrīcē cietušā apvidus viņi gan ir gana tālu, taču, ja izdosies, ir paredzēts doties arī turp, lai apskatītu visu to dabas mātes radīto postu. Tā kaut kā.

Ievada raksti: Viens un Otrs!

Pirmie iespaidi ŠEIT!

Otrie iespaidi ŠEIT!

Foto galerija ŠEIT!

Indijas garša ŠEIT!

Seko viņu gaitām Facebook!

211 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Iespaidīgi ,piedzīvojums ,ko būs vērts atcerēties!
2 0 atbildēt

manuprat raidijums galigi garam, neatbalstu tadu nodoklu maksataju naudas izskiesanu !

0 5 atbildēt