local-stats-pixel fb-conv-api

UK - Bridlington - Yorkshire Coast24

Sveiki Spoki un pārējie lietotāji emotion

Kārtējais raksts ar nelielu ceļojumu !

Šoreiz galamērķis - Bridlingtonas krasts !

Ceru raksts visiem patiks, novēlu jauku skatīšanos ! emotion

« 1  2  3 »
125 2 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Bilde audi, kuru it ka tikko nopirki ?! Diskus gan atri nomainit paspeji, kaut gan teici, ka melnus liksi un bodykit bus emotionemotion

1 2 atbildēt

EU lasharik, ja tu kaut uz vienu manu jautajumu butu normali atbildejis, nevis kaut ko dirsis par nabagiem un bozmiem, tad es ari normalu saunu butu turpinajis, bet tu jau pats saki metaties ar personiskiem apvainojumiem, jo saprati, ka esi iebraucis auzas, un meginaji izbraukt no situacijas, kaut gan pats labi zini, ka esi visu normali sadirsis, gan par auto, gan par to, ka vini tev pieder! Tak atbildi vienreiz par saviem vardiem, ieliec bildes, ar astlegam un registracijam, ka jau pats soliji, un teici, ka lai jau tie nabagi aizrijas ! IZskatas, ka pats vien esi kaut kads nabags un bozmis, kas megina uzlekt augstak par savu dirsu ! Izskatas, ka kaut ka tev nesanak, aizej varbut vietejam ciganam nomazga vel kadu auto, atlaus tev varbut vel kadas bildes uztaisit un pasedet salona ! Gan jau, ka atkal neizturesi kritiku, un iesu sudzeties adminiem, jo izskatas, ka jau to esi izdarijis !!! Aizej iedzer indi mudak, visiem apkartejiem bus labak ! Angars vinam pilns ar auto, blja turpini dirst talak, mums te jautrak ir par ko ierekt, skatoties uz sitadiem dirsejiem, kas mak ar meli braukt!  Kur tad tavs audi ar to 4,2 motoru, ja tagad tak 3,0 dizeli esi pakeris ?! Gaidam atkal ko sadirsisi! Es sevi pazemoju lol, es tev uzdevu paris jautajumus, kurus jebkurs normals cilveks, kas ir saskaries ar auto, butu normali ari atbildejis, nevis meginajis izlikties par kaut ko, un meginajis noniecinat cilvekus! Nekas sudagabal, tapat sazimesu tevi, un aizbrauksu apciemot ! PEidavaja saskrietiet meitenei, lai gan pasam it ka ir draudzene looool ! ! ! Turpini dedzinat ! Tak varbut atbildesi beidzot par saviem vardeim, nevis interneta meginasi kruto telot ?! Redzesim kurs te lohs, un kuram ir jaattistas ! Butu tik liels varonis kadu tu no sevis te metaa, sen jau butu iedevis adresi, kur tad var tevi apciemot ! 

0 2 atbildēt

Aaa, un lai nav man jabrauc uz kaut kadu neeksistejosu angaru kura tev tapat nav, vari iedot vieteja shell adresi, esi tur ar melni mistkastes maisu galva, lai varu tevi atpazit, jo vairak par to tev tapat neka nav, iznemot vienigi varbut pliku chigana peni, ko pa vakariem palaizi, un paed biezpienu, lai varetu tos auto sabildet ! ! ! 

0 2 atbildēt