local-stats-pixel fb-conv-api

Red bull can you make it 20161

Red Bull Can You Make It ? ir neaizmirstams piedzīvojums, kas izaicinās 165 komandu prātus un ķermeņus ceļojot pa Eiropu un izmantojot Red Bull kā vienīgo valūtu.

Komandām būs tikai septiņas dienas lai veiktu 1000 kilometrus no viena no pieciem starta punktiem līdz pat finišam Parīzē.

Ceļa ietvaros komandām būs jāveic pašām savs maršruts, izpildot visas sacensību prasības, tostarp apmeklējot čekpointus Eiropas pilsētās.
https://youtu.be/hiZeIdDoYvo

Kāds āķis? Komandas nevarēs ceļojuma ietvaros izmantot naudu. Tā vietā nāksies pilnveidot Red Bull maiņas mākslu, iemainot tos pret transportu, pārtiku un naktsmītnēm. Tas ir piedzīvojums, kurš prasa šarmu un stratēģiju, kas atstāj tikai vienu jautājumu: Can You Make It?

Red Bull Can You Make It? pieteikties varēs vismaz 18 gadus veci studenti un to darīt varēs līdz 2016.gada 14.februārim.

Bet publisks balsojums Facebook par komandām, kuras galu galā varēs piedalīties piedzīvojumā, norisināsies no 2016.gada 15. līdz 25.februārim. Visbeidzot katras valsts menedžeri izvēlēsies labākos no labākajiem un nosūtīs tos Red Bull HQ apstiprināšanai ne vēlāk kā marta sākumā.

Visbeidzot, ceļojums sāksies 2016.gada 12.aprīlī kādā no pieciem starta punktiem. Nedēļas beigās, 19.aprīlī, tas noslēgsies uz finiša līnijas Parīzē!

Can You Make It? translēs arī Red Bull TV!



12 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt