local-stats-pixel fb-conv-api

Polijas robežas vaļā0

25 0

Atpakaļ Eiropā - 1.diena

Vasaras gaidītākais mirklis ir klāt - atgriežamies Eiropā! Galamērķis nosprausts nav, dodamies kurp acis rāda.

Kopš dienas, kad atvērās Polijas robežas, mūsu somas jau bija sakrāmētas. Arī auto tika gatavots ceļam - mainīta eļļa, veikts remonts pēc Igaunijas ķibeles un iegādāts jauns akumulators. Visa ceļojuma laikā mēs ievērojam maksimālus drošības noteikumus - neuzturamies cilvēku pūļos, nēsājam maskas, lietojam dezinfekcijas līdzekļus utt. Tāpēc par mums neuztarucieties, mums viss ir labi.

Aizkavējāmies ar izbraukšanu, tomēr Poliju sasniedzam diezgan viegli. Viesnīca rezervēta nedaudz pirms Bialistokas, mazā pilsētiņā Sučovola. Ierodamies desmitos vakarā - viesnīcas stāvvieta tukša, logi tumši.. Bāc, ko tagad? Izraustam durvis - ciet. Zvana nav. Tur pat stāvvietā caur booking.com rezervējam numuriņu šajā pašā viesnīcā un saņemam SMS, ka rezervēcija ir apstiprināta - mūs gaidot. Bet durvis tak ciet? Arī tās pēc dažām minūtēm ir vaļā, un mēs priecīgi dodamies gulēt. Patiešām vienīcā esam vienīgie apmeklētāji, kas šobrīd ir liels bonuss un drošības sajūta.

No rīta dodamies brokastīs uz viesnīcas bāriņu, kam ir ļoti gaumīgs interjers. Viesnīcai Pensjonat Poniatowski izrādās ir trīs zvaigznes, tas laikam tādēļ, ka interjers ir kā glancētas pils stilā marmora kāpnēm un milzu flīģeli centrā. Tik šerpā iestādē 48 eiro par numuriņu diviem šobrīd šķiet tīrais nieks. Izrādās, ka šodien te notiks kāzas! Galdi saklāti, viss uzkopts, ierodas arī pārtikas piegādātāji un vedēji. Super!

Brokastīs mums pagatavo olu kulteņus ar dažādām mazītēm un kafiju, kas bija iekļautas numuriņa cenā. Viss patīk, laižam tālāk!

19.06.2020

25 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000