local-stats-pixel fb-conv-api

Piekūns ''Alfa'' iezīmē jaunu Krievijas teritoriju1

90 0

2015.gada februārī Vladimirs Vladimirovičs Putins ar draudzīgu vizīti apmeklēja Ēģipti un bija sagaidīts ar šādu Krievijas valsts himnas interpretāciju:

Tā kā neviens no teroristiskajiem grupējumiem neuzņēmās atbildību par šo akciju, izmeklēšana nonāca strupceļā.

Un pagāja gadi - Krievijas līderis atkal nolēma doties pie arābu valdniekiem.

Šajās dienās liela daļa skatītāju un klausītāju ar interesi vēroja notikumus Saūda Arābijā, kur Vladimiru Vladimiroviču vēlreiz sagaidīja ar nezināmu dziesmu Krievijas valsts himnas vietā.

Saūdiešu trubadūri aizēnoja ēģiptiešu muzikantus по самые помидоры! Kā saka mūsu kaimiņi…

Un atkal, neviena no kaujinieku grupām un aizliegtajiem ISIS neuzņēmās atbildību par Krievijas goda un cieņas izšķaidīšanu ar Aleksandra Aleksandrova (Latvijas PSR sabiedriskais darbinieks) mūzikas palīdzību.

Tautu draudzības un tolerances līderi atraida versiju, ka simfoniskā mūzika principā ir sveša austrumu tautu kultūrām, kamdēļ tik neparasti tā izklausās vietējo orķestru izpildījumā.

Arī tiek noliegta versija, ka vietējo saūdiešu trombonistu un trompetistu vietā uzstājās visuresošie Krievijas Drošības Dienesta (kriev. ФСБ) virsnieki, kuri jau pirms tam tik veiksmīgi imitēja nejaušas tikšanās ar Putinu: zvejnieku, mednieku, tūristu, saldējuma pārdevēju un vienkārši nejaušu garāmgājēju izskatā.

Kaut arī… jau atbraucot uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem Vladimiru Vladimiroviču sagaidīja Mersedesu auto korteža Krievijas valsts ceļu drošības inspekcijas (kriev. ГИБДД) krāsās ar uzrakstu kirilicā ДПС  :dealwithit: 

Tā vai citādi, atbildes reakcija par valsts himnu sekoja uzreiz.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins uzdāvināja Saūda Arābijas karalim Selmānam bin Abdulazīzam Āl Saūdam kamčatkas piekūnu vārdā Alfa, kuram no uztraukuma sākās caureja.

Pirms šīs ceremonijas un dāvanu pasniegšanas piekūns Alfa (tā ir piekūnu meitenīte) aizgāja uz tualeti  piecas reizes. Bet ceremonijas laikā piekūns vēlreiz iztukšoja vēderu un iezīmēja saūdiešu karaļa pili.

Karalis arī nepalika parādā komplimentu un paziņoja, ka dos piekūnam citu vārdu.

90 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt