local-stats-pixel fb-conv-api

Paģiras pēc jaungada nakts Vegasā. Kāpēc ne?1

18 0

Sēžu Las Vegasas hotelī ar skatu uz šo kolorīto pilsētu. Neskatoties uz to, ka ir 1. Janvāris, dienās ir +18 grādi, kas ir ideāli, lai staigātu T-kreklā un dzertu Mohito. Domāju par to, ka šis nebūtu iespējams pirms pāris gadiem. Tā nu esmu pamodies savā numuriņā šorīt, galva vēl nedaudz dulla. Vakar bija patiešām laba ballīte. Ir teiciens, ka tie, kas zina ko vēlas, to arī sasniedz, bet tiem, kas nezina, tiek tas, kas paliek pāri. Es atļāvos sapņot un šobrīd piepildu savu sapni par Amerikas ceļojumu. Man vēl ir daudz sapņu un tāls ceļš ejams, darīšu visu, lai tos sasniegtu.

Kā es nonācu Las Vegasā? Viss šajā ceļojumā notiek tikpat spontāni, tā pat kā plānošana. Ideja radās pēc trešā šota bārā Rīgā, dzerot ar savu draugu. Kurš gan neatceras filmu Hangover un slavenās ainas ar neaizmirsamām ballītēm Las Vegasā? Sākotnēji nopirkām biļetes uz Losandželosu. Tikai pēdējā brīdī izlēmām ka dosimies uzreiz Vegasā sagaidīt Jauno gadu. To noorganizēja viens cits mans draugs, bet par to nedaudz vēlāk.

Varbūt pie vainas šis pasakainais skats vai siltais laiks, vai arī vēlā ballīte vakarnakt, bet esmu pieņēmis lēmumu, ka man ir jāpadalās ar savu stāstu. Vēl pirms pāris gadiem strādāju ofisā no 9.00 līdz 18.00 un, lai arī dzīvoju taupīgi, katru mēnesi nervozi gaidīju algas dienu. Pēc tam nodibināju savu uzņēmumu un strādāju vēl vairāk un taupīju naudu vēl izteiktāk. Es uzskatu, ka ir jāmainās, un pastāvēs kas pārvērtīsies, tapēc esmu vienmēr iestājies par to, ka cilvēkiem ir jāizkāpj laukā no savas ierastās komforta zonas…

Vegasa man iemācīja daudzas lietas par amerikāņu dzīves stilu. Piemēram, to, ka nekad nav par agru, lai sāktu spēlēt slotus un nekad nav par vēlu, lai dotos uz striptīza klubu. Pirmos spēļautomātus manījām nevis pilsētā, bet jau izkāpjot no lidmašīnas lidostā. Un vakara pastaigas pa galveno ielu (Vegas Strip) pavadīja vietējo reklamētāju aicinājumi aizbraukt uz Titty bar.

Mēs bijām apmetušies slavenajā Caesar’s Palace hotelī. Protams, šī izvēle bija daudz dārgāka un gandrīz neiespējami dabūjama Jaungadā, bet tas viss ir to vērts, ja vari apmesties Hangover filmas slavenajā viesnīcā. Par numuriņa dabūšanu man jāpateicas vienam paziņam, ko satiku tusējoties vecrīgā. Viņš ir amerikānis un toreiz nonāca Latvijā biznesa dēļ. Iepazināmies klubā un es palīdzēju viņam atrast labu kompāniju un godam nosvinēt brīvdienas, kamēr viņš viesojās Rīgā. Apmainījāmies ar numuriem un viņš man solīja, ka, ja kādreiz dodos uz ASV rietumu krastu, noorganizēs man crazy ballītes. Es vienmēr šādus solījumus uztveru ar skepsi, bet man nebija ko zaudēt, tiklīdz nosēdāmies, uzrakstīju viņam. Kā par brīnumu viņš atbildēja. Uzreiz paskaidroja, ka pats piebiedroties nevarēs, bet man ir jādodas uz Vegasu sagaidīt Jaungadu.

Turpinājumu lasi manā blogā - https://mistersx.com/pagiras-pec-jaungada-nakts-vegasa-kapec-ne/

 
18 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

1 0 atbildēt