local-stats-pixel fb-conv-api

Mūs noķēra policija...21

Otrā ceļojuma diena. Ar prāmi esam tikuši līdz Vācijas krastam, tālāk jādomā pašiem kā tikt līdz Potsdam pilsētai kas ir apmēram 300 km attālumā. Tur mūs gaida Frederiks, kuru mēs satikām izmantojot adresi "couchsurfing". Līdz šim nekad savā dzīvē nebijām stopējuši, tāpēc nezinājām, ka ir ceļi kur to nevar darīt, tāpēc pavisam drīz mūs savāca policija...



414 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

making a video? no its digital emotion nedēļas frāze

16 0 atbildēt

Un čalītis mūs paņēma un tā viņam arī bija pirmā reize, kad viņš kādu paņem un mums pirmā reize..Ak Dievs, mana domāšanaemotion

8 0 atbildēt

Man pie 2:51 likās, ka man tiešām dators sāk gļukot..un es mēģināju uzspiest to ok uz error emotion

7 0 atbildēt
Autobāni nekad neesat redzējuši?Tur pat ar skūteri nedrīkst braukt,kur nu vēl stopēt...
4 1 atbildēt
Sk.iepriekš komentu. Autobānim gar malu ir nožogojumi,ik pa noteiktiem kilometriem ir pat speciāli tilti priekš zvēriem,lai tie tiek pāri.
1 0 atbildēt
Tikai nesaprotu kāpēc peraties uz reiz tik tālu. Visās malās ir ir latvieši. Kas arī var izlīdzēt. Piemēram es arī dzīvoju Vācijā.
1 0 atbildēt
Uz autobāņiem ir nelegāli stopēt, jo, ja kāds apstāsies, tad sekas var būt milzīgs skaits nāvju... emotion
1 0 atbildēt

emotionemotion  

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Dauņi, no kādiem pāķiem ir jānāk lai mēģinatu štopēt uz bāni mašīnas? Vēlu veiksmi, bet braukt pilnīgi uz dullo, ir tupākais ko var izdarīt, vācija nav tā labvēlīgākā valsts uz kurieni braukt no Latvijas, daudzi esam tam gājuši cauri, un zelta bedrē neesam tikuši.

3 10 atbildēt