local-stats-pixel fb-conv-api

Lanzarote, Spānijai piederoša sala5

Pāris dienas atpakaļ mūsu draugu trijotne izdomāja mājās nesēdēt un aizbraukt uz Lanzarote, vienu no Spānijai piedreošajām salām nedaudz atpūsties un arī pasmieties iekšēji par Brexit, kas jau bija gaidāms, nemaz nenotiks.

Nezinu kā citiem liekas, bet man šķiet tas ir nedaudz absurti, ja ceļš līdz lidostai 40 jūdzes no manas mājas mērot izmaksā dārgāk, nekā lidojums vairāk nekā 3'000 attālumā. Tādēļ laikam jau tika ņemts uz ātru roku lidojums. Pateicoties Vaclavam tika atrasta vieta kur palikt pa nakti, tas ir 45euro sadalot uz trijiem, šķiet pat par brīvu.

Pirmā naksts bija diezgan karsta, vēlāk gan nākošajā palika varētu teikt pat auksti, vismaz es nosalu. Doma jau bija cēla, pirmajā nakti nedaudz apstaigāt apkārt īres nama rajonam lai no rīta pievarētu 160km braucienu ar velosipēdiem apkārt salai. Diemžēl sanāca ne kā plānots, pirmajā vakarā tika atrasts vietējais bārs kurā ari tikai pasūtīti pāris dzērieni ar grādiņiem, no rīta paģiras. Tā kā nevienam no mums īpaši nav saprotama Spāņu valoda, tad pasūtot dzērienu nezkādēļ mēs tikām sākumā pie ūdespīpes. Izrādās, ne to Menu skatījāmies. ha ha stulbie tūristi.

Nākošā rītā ar sapošu galvu aizgājām līdz velo īrei. DR. Bike varu ieteikt. Jau prims tam caur whatsapp sazinājos un velosipēdi bija sarunāti. Noīrējām, cena 15 euro un 80 euro drošibas nauda, plus vismaz vienam no mums jābūt līdzi ID kartei. Vēl arī tiku pie velocepures. No ūdens pudeles atteicos jo bija līdzi sava.

Pēc apmēram 15min braukšanas kalnā padevos, izrādās tomēr kā google maps saka, 8h var apbraukt apkārt salai ir pilnīgākie meli, vajadzēs vismaz nedēļu laika. Tādēļ griezos vien uz riņķi un braucu gar pludmali pa molu (malecon) cik tālu vien varēja aizbraukt. Vienīgi Vaclavs izdomājā braukt tālāk augšā kalnā. Pēc 5h saņēmu zvanu no viņa esot ticis līdz otram kalna galam un tagad braucot lejā. Tas nozīmē, kad tikpat vēl vajdzēs lai tiktu atpakaļ. Traki tie cilvēki no Čekijas salīdzinot mani un Callum – Angli kuri mierīgi minas gar jūras malu.

Foto ļoti maz, jo esmu palicis slinks. Vairāk foto atsaucē, spied uz linka.

« 1  2  3 »
42 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Neesi redzējis Kapteiņa Enriko pulkstenis? L.Krivāns taču nodemonstrēja, ka spāņu valoda ir ļoti vienkārša - grand amigo centrafugo emotion

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Skaista vieta
2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt