local-stats-pixel fb-conv-api

Kas slēpjas Vidusjūras ūdeņos6

Vidusjūra ir ļoti populārs brīvdienu galamērķis, un ne velti - tā piesaista daudzus, kuri vēlas izbaudīt patīkami siltu, kristāldzidru ūdeni un dauzdveidīgo dzīvību tās dzelmē. Tā sevī slēpj gan patiesu burvību, gan briesmas, tādēļ pieredze apciemojot Vidusjūras dzīles var būt gan pasakaini krāšņš, gan traumatisks, vai pat dzīvībai bīstams piedzīvojums. Ja tu domā, ka visbīstamākais no plēsējiem zem ūdens ir haizivis, tad maldāties. Ir lietderīgi uzsvērt, ka ir daudz bīstamāki jūras dzīvnieki, no kuriem uzmanīties. Svarīgi atzīmēt, ka vairums jūras dzīvnieku nav agresīvi un jums neuzbruks … ja vien viņi nejutīsies apdraudēti. Paturot to prātā, jūs varat samazināt savas iespējas nejauši apdraudēt jūras radību, būdams atbildīgs ūdenslīdējs.

Ja vēlies  redzēt Vidusjūras dzīles un to iedzīvotājus mūsu acīm, tad noskaties video. Cik un kurus no rakstā minētājiem dzīvniekiem vari atpazīt?

Ja tev patika raksts un video, tad  droši seko līdz mūsu piedzīvojumiem un ceļojumiem arī citos sociālajos mēdijos.

📘Facebook
📷Instagram
🎥 Youtube

70 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Ļoti interesanti. Paldies.  emotion 

3 0 atbildēt

Morē zutis ? Murēna būs pareizi.

3 0 atbildēt

Daba ir lieliska!  emotion 

3 0 atbildēt

3. Bija doma kādu gurķīti paņemt, kad niru Adrijas jūrā, bet nemaz tik sekli viņi nav…gribēju vienreiz ar tīkliņu paņemt, bet nonirstot +- 10m dziļumā, reāli atsprāga vaļā maska un dabūju celties augšā, protams, nonirstot elpa beigusies, spiediens milzīgs.…vēl noriju ūdeni,ausis atnāca vaļā..un kā ķirsītis visam vēl 8m līdz ūdens virsmai…atpakaļceļš mājās bija diezgan kluss :/

P.S Labi, ka neatspēros no jūras dibena, tur bija pilns ar ezīšiem emotion

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Murēnas ir ļoti garšīgas- tieši mazās- apviļāti gabaliņi miltos un nofritēti karstā eļļā ar pilienu citrona sulas. Lielās, resnās murēnas- asakainas un, manā skatījumā- pilnīgi nederīgas 😄 Un ar skorpionzivi jeb rascacio - sastopos diezgan bieži makšķerējot.

1 0 atbildēt