local-stats-pixel fb-conv-api

Fuerteventura, ceļojam paši. 2. daļa0

74 0

Pirmā daļa šeit.

Apskatīsim to, ko vajadzētu ņemt līdzi...

Planšete ļoti noder, gan lidostā gaidot starp reisiem, gan apskatot vietas. Var izmantot kā interneta avotu (router).

Jā,vēl par lidostām, visur nav kā RIX, WiFi par brīvu. Šeit ir lidostu WiFi paroles kā arī kur ,cik ilgi var izmantot par brīvu: ŠEIT

Varbūt kas mainās, tik un tā, varbūt noder.

Nākošais ko paņemt līdzi ir labas austiņas. Ļoti labi palīdz, kad lidmašīna paceļas( tiem kam sagādā tas diskonfortu). Mums bija arī spliteris austiņām, lai katram savas. Bluethoot austiņās bieži iebremzē skaņa skatoties filmas. Tās paķeriet līdzi, lai īsāks laiks, ja protams nelidojiet ar čārteru.

Labu lādētāju,kas tiešam dod ārā vismaz 3Ah ar 2 izejām, lai nav jāstaipa līdzi katrai ierīce. Un labus USB vadus, iesaku paņemt rezervē, vietu tak daudz neaizņem. :) Šo visu var pa kaut cik lētām naudām pasūtīt tai pašā Aliexpress.

Power Bank, to nu skatieties paši pēc vajadzības. Lai nebūtu jāņem līdzi adapteri (pārejas) uz UK dakšām, jo UK lidostās ir tiek vietējie. Es paņēmu Vinsic IRON P6 20000mAh . Atbilst norādītajiem datiem, liels akuču,bateriju ražotājs un šo var droši ņemt lidmašīnas salonā. Ir pasmags un paliels... Nopērkams ~28$

Mašīnas lādētājs, jo uz vietas ir tādi pašvaki un padārgi!

Tie, kas taisās fočēt un filmēt, kādu datu nesēju.

Laba lietiņa ir Action Camera. Hermētiskajam korpusam neskādēs ne smiltis ne okeāna sāļais ūdens.

Nopirkām pirms ceļojuma pa 65 € ar 4K izšķirspēju, bija to vērts. Ja no Chainas, tad jāskatās ražotājs. Chinas var nopirkt arī te pat EU, gadās lētāk kā no turienes pirkt. Jā kādu interesē, varu pateikt pārbaudītus veikalus.

Kosmētikas lietiņas... Varu pateikt, ka vajag līdzi paņemt sauļošanās krēmus! Tie tur ir ļoti dārgi! Mūsu Dzintara nikno. Kaut mums nav maiga āda, šeit reti piecepas, tur 1 1/2 stundas laikā sievai iesauļojās 3 somiņas lencītes! emotion Kuras pazuda tik pēdējā dienā.

74 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000