local-stats-pixel fb-conv-api

Eņģeļu pilsēta4

52 0

Enģeļu pilsēta. Pilsēta ar sapni. Izcelties vai pazust eņģelu pilsētā. Pilsēta, kur jebkurš var būt zvaigzne vai ubags.

Los Andželosa – zvaigžņu pilsēta. Vieta, kur savācas visas pasaules aktieri, dziedātāji un visvairāk sapņotāji. Vieta, kur savus sapņus var realizēt vai salauzt tūkstošiem lauskās. To saku tāpēc, ka nebiju vēl bijis vietā ar tik lieliem kontrastiem. Vienā mirklī tu ej gar miljoniem vērtu villu vai milzīgu, spožu debesskrāpi un jau pāris soļus vēlāk satiec bariņu ar bezpajumtniekiem, kas turpat, neviena netraucēti, iekārtojušies teltīs un pārdomā dzīvi. Enģeļu pilsēta atstāj spēcīgu iespaidu. Pavisam noteikti šeit iespējams realizēt visus savus mērķus, taču jāņem vērā, ka pilsētā ar 10 miljoniem iedzīvotāju tavas ambīcijas var viegli pazust uz pārējo fona. Un pa vidu visam šim cirkam es – puisis no Latvijas, kas atbraucis izklaidēties un smelties iedvesmu.

Vispirms pastāstīšu, ka LA ir būvēta pēc amerikāņu sapņa – katrai ģimenei savu privātmāju. Pilsēta sastāv no ļoti daudzām vienstāvu, divstāvu un trīsstāvu mājām un maziem dārziņiem apkārt. Šāda veida apbūve aizņem daudz zemes, tāpēc pilsēta ir izstiepusies kā liela pankūka uz visām pusēm. Izbraukt no viena pilsēta gala līdz otram var aizņemt pat 3 vai 4 stundas.

Mašīna šeit ir pirmās nepieciešamības prece, to saka pat vietējie. Tādēļ auto īre mums bija obligāts nosacījums, lai iepazītu pilsētu. Turklāt ne parastu mašīnu, mēs paņēmām elektrisko Tesla Model 3. Godīgi sakot, Tesla ir viena no labākajām mašīnām, kurā esmu braucis. Tāda sajūta, ka iekāpjot šajā auto tu nonāc autobūves nākotnē. Jau pēc pirmā pirmā izbrauciena ar šo elektro auto radās viedoklis, ka visas pārējās mašīnas ir kā no pagājušā gadsimta. Klusums, tūlītēja jauda nospiežot pedāli, futūristisks ekrāns, kas kontrolē visu mašīnā notiekošo. Autopilots ir viena no tās labākajām iezīmēm. Iedomājieties, braukt pa šoseju, atgulties un izbaudīt, kā mašīna brauc pati.

Mēs arī devāmies izmēģināt Losandželosas naktsdzīvi. Mūs aizveda uz visnotaļ oriģinālu klubu. Ieveda pa mazām durvīm un tur priekšā meitene, kas sagaidīja mūs guļam uz gultas. Viņa jautāja vai esam gatavi tam, kas notiks tālāk un vai vēlamies doties iekšā. Kad atbildējām apstiprinoši, viņa nospieda slepenu podziņu un gulta ar visu meiteni pabīdījās un atklājās trepes, kas veda uz klubu. Uzskatu, ka tā ir ļoti interesanta ideja, un tiešām labs veids kā piesaistīt klientus. Nekur neko tādu nebiju redzējis.

Kokteiļi gan Losandželosā ir padārgi, salīdzinot ar Latviju, vai vispār Eiropu. Par vienu kokteili samaksāju apmēram sešpadsmit dolārus un vēl jāiedod dzeramnauda divdesmit procenti. Pēc tam pamanīju, ka Grey Goose vodka, kas skaitās ļoti laba, maksā, salīdzinoši ar kokteili, nieka 40 dolārus, turklāt par visu pudeli, tādēļ vēlāk izvēlējāmies to. Klubi Los Andželosā ir tiešām interesanti. Biju klubā, kurš ir izveidots kā “big house party”. Sajūta tāda, ka esi kādā universitātes ballītē, bet nē, tas ir klubs.

Šajā ballē arī pieredzēju ko tādu, kas līdz šim ar mani nebija noticis. Kamēr ar Dāvi apskatījām deju zāli, pie mums pa taisno no otra zāles gala pienāca maza auguma, bet trenēts un izskatīgs čalītis. Es domāju ka viņam būs kāds svarīgs paziņojums, bet viņš vienkārši apvaicājās kā mums iet un kā patīk balle. Tālāk viņš pats paskaidroja, ka šeit ir ar kompāniju, kas šobrīd ir deju zāles vidū, bet viņam pašam nepatīk dejot. Viņš mūs uzaicināja pie bāra iedzert pa kokteilim un mēs piekritām. Pavadījām kādu laiku runājot ar viņu. Čalis bija laipns, kautrīgs un izskatījās nedaudz ne savā elementā esot šādā ballītē. Lai gan man patīk sarunas ar svešiniekiem, mēs gribējām iepazīties ar meitenēm, tāpēc bija laiks no šī džeka “atkratīties”.

Tajā brīdī pie bāra atnāca piecas ļoti simpātiskas meitenes un kā pa brīnumu, visas nostājās apkārt mūsu jaunajam biedram.

Kāpēc mūsu jaunais draugs bija tik iecienīts, lasi tālāk manā blogā - https://mistersx.com/engelu-pilseta/

 
52 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

👍

3 0 atbildēt

Forši!!!

3 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt