local-stats-pixel fb-conv-api

Ceļojums uz Krētu #6 (Fortezza cietoksnis)7

84 0
« 1  2  3  4 »
84 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Ja pie bildēm būtu kaut nedaudz teksta ar paskaidrojumiem, rakstam būtu pavisam cita vērtība. Tagad to pārlapoju diezgan vienaldzīgi, jo neesmu tur bijusi un neko nesapratu. 

0 0 atbildēt

Skaists ceļojums, kad ceļojāt un kādi bija laikapstākļi? Man sirdī iekrita saulainā Grieķija jau sen, vai jūs braucāt neatkarīgi vai arī caur kādu tūroperatoru? Neesmu drošs, bet saka, ka caur tūrfiamām varot dabūt labākus piedāvājumus ekskursijām, vai arī es kļūdos? Gribētos apskatīt Santorīni salu, Samārijas aizu, Spinalongas salu ar tās cietoksni – interesanti piedāvājumi ir no Apskati Krētu aģentūras, bet varbūt tāda aģentūra kā Novatours arī varētu piedāvāt papildu interesantas ekskursijas, jo viņiem pagaidām esdam noskatījuši kopējo ceļojumu https://www.novatours.lv/atputas-celojumi/griekija , kas varētu būt izdevīgs lidojuma/viesnīcas ziņā divām pers. Vai varat dot kādu labu padomu, kā labāk aptvert šādus ekskursiju apmērus? Diemžēl mums nav nevienam tiesību, tāpēc auto noma atkrīt...

0 0 atbildēt

Tik cītīgi nesalīdzināju, bet patrāpījās, ka tieši maijā bija vislabākais piedāvājums. Ēdināšanu ņēmām brokastis un vakariņas hotelī. Ēdienu izvēle diezgan laba - zviedru galds..

0 0 atbildēt