local-stats-pixel fb-conv-api

Atvaļinājuma cope10

112 0

Sveiki spoki!!!

Kā jau katram varen strādīgam spokam ( un arī nespokam ) pienāca kārtējais atvaļinājums. Kādā vakarā sēžot spokos izdomāju aiziet līdz ezeram pamakšķerēt. Pirms tam veikalā iegādājos bundžu konservētas kukurūzas, jo bju lasījis, ka vasarā uz šādu ēsmu tīri labi ņem raudiņas. Tad nu nolēmu paprovēt.

Aizgāju līdz ezeram un sariktēju copes vietu.

Ar ko makšķerēju: mačkāts 3,90m / parasta lētā spole / 0,2 monofīlā aukla ar 0,18 pavadiņu / 6+2gr wagler pludiņš / 10 nummura cobra āķis.

Sākumā mēģināju uz tārpu, jo iepriekš tas labi garšoja līņu papum, taču - klusums. Sāka mākties negaiss un sākās lietus. Kaut kur tālumā ducināja pērkons un nolēmu doties projām. Savācu visu kas vācams, lietusmētelim kapuce galvā un devos projām, bet aizejot līdz citai copes vietai nolēmu uzkavēties - varbūt negaiss pāriet. Un jā - lietus pārtrauca līt un pat parādījās saulīte. Tā nu nolēmu paprovēt kas notiek ar izslavēto kukurūzu un jā - aizgāja copīte!! Ievērtēt varat bildēs.

Jāpiebilst, ka iebarošanai izmantoju barību, kas domāta breksim ( līņu barība vienkārši bija beigusies ), taču raudas ķērās tieši neiebarotajās vietās. Secinājums - pēc negaisa šīm varen liela apetīte parādījās

112 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Skaisti!

4 0 atbildēt

Tas ezers izskatās pēc kkada dīķa, vai pēc audzētavas dīķa emotion

0 0 atbildēt

tās ir raudiņas nevis ruduļi

0 0 atbildēt

 

tās ir raudiņas nevis ruduļi

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

💪

0 0 atbildēt