local-stats-pixel fb-conv-api

Vēl nebijis auto apskats + ar kādu auto copēt meitenes?30

559 29

Kad kāda kompānija saražo kādu automobīli, tā tūlīt sāk to reklamēt. Izdomā dažādas frāzes, kaut kādus salīdzinājumus, to pēc tam arī atkārto dažādi "eksperti", testētāji. Bet es nerakstīšu banālās frāzes, ko uzspiež autoražotāji. Es rakstīšu tikai to, ko jūs neizdzirdēsiet no auto portāliem.

« 1  2  3  4  5 »
559 29 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000
Viens no labakajiem rakstiem pedeja laika! Labi ierecu par daudz ko! Sis ar patika: Tas tev ne vācietis, kurš pa servisiem apdirsies skraida.
1 1 atbildēt

Vecīt raksts pa pirmo!!!! emotion

2 2 atbildēt

Tāpēc salons tāds, ka tur var nolikt sūdu spaini uz blakussēdekļa, kamēr sieva uz aizmugurējā sēdekļa slauc govi.  emotion 

0 0 atbildēt
Ar Mitsubishi Legnum viss ķerās.😉😉😉
0 0 atbildēt

pašam ir bijs E36 328.. zaķiem patīk,ir gan tādās ,kas kategoriski ir pret BMW,bet ,kad ierauga un normāli izvizini,tad domas mainās,bija tikko no Vācijas viens īpašnieks tur.. pats atdzinu.. tagad Volvo, nu neiet tas mēsls ,pat ar visu to,ka vairāk zirgu un turbo...,jāatgriežās pie BMW,tikai jāizlemj E30 ar E36 2.8 dzinēju,vai ņemt E 46 3.30 vagonu un krāmēt iekša M3 vai M5 dzinēju

2 2 atbildēt
Par krievu tehniku nav daudz ko stāstīt. Pietiek aplūkot bildes kur viens ministrs ver durvis vaļā jaunai ladai, bet tām nokrīt rokturis. Subariki skaitās vieni no kvalitatīvākajiem, Fiati lūzt kā traki, par mitsukiem es vispār neko nezinu. Par šīm markām es maz ko zinu, tāpēc izlaidu. Bet par dārgo galu nav jēga neko rakstāīt. Ja nu vienīgi par porshikiem ( prātā bija, bet nepierakstāīju, jo teksts sanāca līdzīgs kā meršiem).
0 2 atbildēt