local-stats-pixel fb-conv-api

Uz ko cer automobiļu izvarotāji?2

Sāksim ar to, kā tad pagājusi aizvadītā svētdiena, 20. janvāris. Pavisam reģistrēti 36 satiksmes negadījumi, kuros ievainojumus guvuši 4 cilvēki. Par laimi esam iztikuši bez bojāgājušajiem. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturēti 11, no kuriem 10 stūrējuši automobili, bet viens ietiepīgi dzērumā trausies velosipēda sedlos. Šoreiz šis viens vienīgais ir no Latgales puses. Toties ātruma pārkāpēji nav snauduši. Aizvadītā diennaktī sastādīti 236 protokoli par šo satiksmes noteikumu pārkāpumu. Vēl vakar nozagta viena, bet apzagtas 11 automašīnas.

Un tagad nedaudz par apzagtajām automašīnām. Viena no 11 izvarota Rīgā, Zolitūdes mikrorajonā. Vispirms cilvēciņš mēģinājis iekļūt automobilī atmūķējot atslēgu. Slēdzene izvarota līdz nejēdzībai, taču spēciņš un prasmes bijušas nepietiekamas, lai tiktu ar šo uzdevumu galā. Tad talkā ņemts kaut kas ciets un smags un izsists priekšējais sāna stikls vadītāja pusē. Protams, ar šādu brutālu paņēmienu, dīvainītim izdevās iekļūt automobilī, taču iedarbojās signalizācija. Censoņam nācies bēgt un slēpties, jo vienlaicīgi daudzdzīvokļu namā iedegās gaisma vairākos logos. Aculiecinieki gan pamanījuši, ka automobilis bļauj un signalizē ar avārijas gaismām, bet tā tuvumā neviena nebija. Arī izsisto stiklu neviens nepamanīja, jo tas atradās ielas pusē. Visticamāk pēc kāda brīža, kad jezga pierimusi, neatlaidīgais vīriņš atgriezies. Audiosistēma palikusi neskarta, jo tā iebūvēta panelī. Uz sēdekļiem nekas neatradās, durvju kabatiņās arī nē. Atlika cimdu nodalījums, kuru var atvērt ar vieglu pirksta pieskārienu, taču tas neizskaidrojamu iemeslu dēļ izlauzts ar gabalu. Cimdu nodalījumā atradās paciņa vienreizējo kabatas lakatiņu. Neatlaidīgā cilvēciņa guvums – nulle. Apdrošinātāju zaudējums – daži simti. Autoīpašnieka zaudējums – prognozējama nedēļa bez auto. Un ko tajā mirklī domāja neatlaidīgais cilvēciņš? Protams, ja tāds vispār spējīgs domāt…

Starpcitu, regulāri par notikumiem uz ceļiem šeit: http://www.autodroms.lv/category/drosiba-2/

52 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

pakārt aiz olām. kādēļ kāda analfabēta dēļ man būtu jāuztraucasd par savu īpašumu? nāvessodu!

7 0 atbildēt

Nu baigi traki, jā. Un kā ir ar tiem klauniem, kas garāmejot ar atslēgu ievelk svīku uz mašīnas sāniem. Vienu rītu biju nepatīkami pārsteigts - pagalmā 3 mašīnām rindā pēc kārtas uz sāniem bija ievilkta skaista svītra, un mana bija viena no tām. Bļin, pirkstus izlauztu, ja dabūtu rokās kropļus.

0 0 atbildēt