local-stats-pixel fb-conv-api

Un sākas viss no gala...50

Raksts pacelts. Iestājās siltāks laiciņš, sarosījās autoentuziasti, cits uzfrišina savu veco dzelzs rumaku, cits lūkā pie jauna tikt. Saņemu daudz vēstuļu ar jautājumiem, kādu auto izvēlēties, kā labāk šo, to vai citu opciju veikt....

Par remontjautājumiem plus mīnus viss skaidrs, bet par to auto izvēli Jūs, dārgie spoki, mani izmisumā dzenat... Tāpat kā sievu, automašīnu nevar ieteikt ( it īpaši lietotu ), citam patīk māte, citam meita, citam, kas zem kleitas.... katram pašam izvēle ir jāizdara, jāskatās kādai vajadzībai tas auto tiek iegādāts, vai darbam, vai izbraukumiem, vienkārši lai zīmētos, vai meitenes vizinātu... Protams, jāskatās lai autiņš ir sirdij tuvs un savai acij tīkams, tāpat izvēle atkarīga arī no katra paša personīgās gaumes un rocības. Vislabākais vaiants ir atrast sev piemērotu autiņu, vēlams vairākus un tad ar kādu pieredzējušu draugu, radu vai pazīstamu meistaru aizbraukt apskatīties, izvēlēties labāko, ideālajā variantā būtu nepažēlot naudu un iebraukt servisā, veikt aptuvenu autiņa diagnostiku.

Lietota autiņa pirkšana ir tas pats, kas pirkt kaķi maisā, var paveikties, bet var arī ieberzties, tie kuri jau gājuši tam cauri, apliecinās. Pat pieredzējušākais meistars nevar ielīst iekšā un izzināt visas vainītes, kur nu vēl slēptās kuras mīl ar laiku izlīst ārā un pārsteigt jauno auto īpašnieku. Pie mūsu ekonomiskās situācijas pat 90to gadu modeļi skaitās samērā jaunas mašīnas kaut gan lielākajai daļai resurss sen jau ir izsmelts.

Mani draugi un paziņas arī ir sarosījušies uz autiņu maiņu un pirkšanu tādēļ nolēmu iebliezt nelielu rakstiņu par "jaunajiem" autiņiem, kā kuram ir izgājis, vai ir bijis tā kā uz pirmo rāvienu sākumā izskatījās. Šoreiz nekā krimināla, vienkārši viela pārdomām un iemesls domubiedriem padiskutēt komentāros.

« 1  2  3 »
1079 2 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Cepuri nost Sašas priekšā! ar nepacietību gaidam nakamo rakstu....

2 0 atbildēt

Paldies.  Saņemies vienreiz un uztaisi rakstiņu, neviens taču pa galvu nesitīs, es atbalstīšu ;)

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

SAAB 9-3 ir labs auto ? Man vispār nav čomu, kas varētu atbraukt man līdzi un kas kaut ko varētu man palīdzēt ar auto iepirkšanu, es pats kā metinātājs tik daudz kā no bleķa varbūt varētu ko saprast, bet par dzinējiem, kārbu melna bilde.

1 0 atbildēt

Teikšu tu mums esi baigais auto eksperts tad jau činī aukšā auto servisu.!! :D

1 0 atbildēt

ja būs filma Snaiperis, tad filmas sižets būs ka visas batālijas tiek vinētas pateicoties snaiperiem utt pēc analoģijas . saprot kā grib.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Tā nu višš ir. Iebraucot autoplacī ar pircēju,daži mani pazīst un godīgi pasaka-tas nav pērkams. Tikai pārdodams. Cituviet-ej un skaties.
0 0 atbildēt

Izsaku līdzjūtības :(  

0 0 atbildēt