local-stats-pixel fb-conv-api

Šveiciešu tūninga uzņēmums Sportec krietni ierobežotā2

4 2
Standarta versijā tas ir auto ar pilnpiedziņu un aizmugurē iebūvētu 3,6 litru boksera tipa turbodzinēju, kurš attīsta 480 zirgspēkus. Sportec versijā tas aizvien ir auto ar četriem velkošajiem riteņiem, taču motors pēc pārbūves attīsta jau 858 zirgspēkus un 880 Nm. Šobrīd tā ir augstākā jauda, ko no 911 Turbo motora izspiež tūninga kompānijas.

Tas panākts, virkni dzinēja detaļu aizstājot ar titāna analogiem, pamatīgi modificējot ieplūdes sistēmu un starpdzesētāju un abas sērijveida turbīnas nomainot pret citām, krietni veiktspējīgākām. Dzinējs strādā pārī ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Ar speciāli pielāgotu sajūgu un pašbloķējošo diferenciāli aprīkotais Sportec SPR1 M saskaņā ar kompānijas informāciju spējot 100 km/h sasniegt apaļās 3 sekundēs, 200 km/h - 8,7 sekundēs, savukārt maksimālais ātrums ir vairāk nekā 380 km/h; tādā gadījumā, protams, jāuzmontē piemērotas riepas.

Ārējā dizainā SPR1 M no sērijveida 911 Turbo atšķiras minimāli, taču aerodinamiskās īpašības esot krietni labākas. Automoblim uzstādīti 20 collu riteņi ar 325 mm platām riepām aizmugurē un 245 mm platām riepām priekšā. Salona apdarē izmantoti tūninga kantoru un sportisko auto ražotāju iecienītie materiāli - āda, alkantara un oglekļa šķiedras dizaina elementi, bet visas konstrukcijas stingrības un drošības paaugstināšanai, kā arī agresīvās dabas uzsvēršanai auto salonā iebūvēts cauruļu drošības rāmis.

Sportec SPR1 M tiks izlaists tikai 10 eksemplāros, no kuriem katrs maksās ap 600 000 eiro.
4 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
aizmirts ka tādu vēl var dabūt, visi sen jau nopirkti pirms izlaišanas !
2 0 atbildēt
Tieši tā
0 1 atbildēt