local-stats-pixel fb-conv-api

SHELBY GT500 jaunā versija ar 540 ZS6

23 0
Kompānija „Shelby Automobiles”, ko dibinājis leģendārais sacīkšu braucējs un inženieris Kerols Šelbijs, izstrādājusi pārveidoto modifikāciju atjauninātajam „Ford Mustang” modelim, kas rezultātā ieguvusi „GT500” indeksu un ir izgatavota sadarbībā ar „Ford” kompānijas sporta nodaļu „Special Vehicle Team” (SVT).
Salīdzinot ar standarta versiju, „Ford Shelby GT500” veidols ieturēts daudz agresīvākā stilā. Tam uzstādīts jaunas formas priekšējais buferis ar milzīgu gaisa tvērēju, radiatora dekoratīvais režģis, uz kura uzstādīts logotips ar kobras atveidu. Tāpat pārveidotajam spēkratam uzstādīts motora pārsegs ar lielākām ventilācijas atverēm, tradicionālās baltās līnijas pār visu virsbūvi, kā arī priekšējais un aizmugurējais spoileris, kas uzlabo piespiedēja spēku uz riteņu asīm.

„Ford Shelby GT500” aprīkots ar 540 zirgspēku jaudīgu 5,4-litru V8 kompresormotoru, kas sajūgts ar sešpakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Automobiļa dinamiskie raksturlielumi pagaidām netiek atklāti, tomēr pēc nozares speciālistu domām, tas no vietas līdz 100 km/h spēs paātrināties mazāk kā četrās sekundēs. Atgādināsim, ka „Ford Mustang” iepriekšējā „Shelby” modifikācija attīstīja par 40 ZS mazāk jaudas.

Sportiskais automobilis ieguvis arī jaunu izplūdes sistēmu, SVT nodaļas modernizētu balstiekārtu, citāda regulējuma stūres iekārtu un oriģināla dizaina 19 collu riteņu diskus (kabrioletam – 18 collu) ar „Goodyear” riepām.
23 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Tad jau drīz varēsim sagaidīt ūber Shelby ar 1000 zirgiem!
6 0 atbildēt
Dievinu vinja MUSCLE skatu un rūkoņu - bet kad izbraucu - varu pateikt ka jaudiga nevaldama.... Domaju ka vinjiem pedeejais laiks saakt domat par nopietnaku elektroniku - ekonomiskaku dzineju ! Citadi baigais lempis uz celja - ja samet shoto - tad vnk shluuc..... un savaakt shito monstru gandriz neiespejami!
3 0 atbildēt
Nixons, es domāju, tieši ar to, ka maz eletktronikas, viņi piesaista klientus.
1 0 atbildēt
ipashi jau nekas nav mainijies no iepriekshejaa modelja tikai zs vairaak
2 2 atbildēt
tāds spēks jau pa gabalu :D :D man jau nu patīk amīšu mašīnas :)
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt