local-stats-pixel fb-conv-api

Need For Speed Undercover - uz iPhone/iPod Touch!2

0 0
Šī spēle uz iTouch platformas ko izdevuši ir EA Games šķiet ir vislabākā ko esmu pēdējā laikā spēlējis! Šī no braucamajām sacīkšu spēlēm uz iTouch ir diezgan patīkami vadāma, pie reizes ar ļoti baudāmu grafiku!



Spēles detaļas kā jau klasiski Need For Speed - drisftošana, ātrums, jaunu mašīnu atklāšana un plaša pilsēta ar interesantām trasēm!

Vadāmība ērta, mašīna kustās vienkārši uz priekšu ar pilnu gāzi (Lai arī cik tas īpatnēji nebūtu), ja vajag nobremzēt, tad atliek pieskārties ekrānam!

Grafika ir ļoti laba priekš iPhone/iPod Touch, neraustās un visi specefekti parādās acij tīkami! Arī audio kvalitāte nav peļama - citās iTouch spēlēs piemēram braucot ar mašīnu motora skaņa ir tik vienmērīga vai arī tik griezīga ausīs ka diži paspēlēt ar baudu nevar!



Sižetiski vizinaties ar mašīnu, krājat naudu nelegālajās ielu sacīkstēs, pērkat un atklājat jaunas mašīnas! Katrā posmā ir kāda misija, piemēram jāpārdzen kāda mašīna izvairoties no policistiem! Pēc katra izbrauktā posma ir mazs video fragments kas iepazīstina Jūs ar sižetu! Neiztikt bez skaistām meiteņu acīm



Kopumā spēle ir ļoti spēlējama! Oficiālā versija nopērkama ir AppStore par 10 dolāriem!

0 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
sory aizmirsu emotion emotion emotion emotion emotion
1 0 atbildēt
butu vsmaz vidiku ielicis -----> http://www.youtube.com/watch?v=O_p1c99sFJw
0 0 atbildēt