local-stats-pixel

Latvijas jaunie vilcieni.79

409 7

Latvijā jaunie CAF vilcieni sāks kursēt 2014.gada sākumā un tie kopā izmaksās 400 milijoni eiro! Vilcieni ir balstīti uz CAF Civity platformas priekšpilsētu un vidējiem distances vilcieniem, un ir aprīkotas ar jaunāko tehnoloģiju un arī attiecībā uz enerģijas patēriņu, vides aizsardzības un drošības aprīkojumu. Vilcieni spēss sasniegt ātrumu līdz 140 km / h.
Dažas bildes!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
409 7 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 79

0/2000

tadiem vilcieniem nederes latvju sliedes

4 5 atbildēt

Hah Vācijā pilnīgi kopija ir šādi vilcieni. Tikai atšķirība ir tāda ,ka ātrvilcieni bija sarkani ,bet parastie starpilsētu zili.

0 1 atbildēt
NYR avatarsNYR

zajbis,laiks paies kā braucot ar prāmi,varēs aiziet līdz barčikam pačilot u.t.t. nevis kā idiotam sēdēt uz kkāda koka mēsla 1,5 stundu,nevarit sagaidiit gala meerkji,nodeldeetu dirsu

0 1 atbildēt

Tak sūds tie jauniem vilcieni. ne vini turēs mūsu -25, ne +30.P[at vasarā  logus nevar atvērt. labprāt paņemtu tos tirliņus saemā, kas atbalstija šo iepirkumu un paliktu zem sliedem, lai no kārtīga latviešu RVR vilciena labu mācību dabūn.

5 6 atbildēt

jauki

3 5 atbildēt

taadi tak nekursees no riigas lidz juurmalai, ko? nav paaraak glauni iekszemes vajadziibaam? nee, nu ok, ja gabals no ventspils liidz daugavpilij, bet, ja riiga-dubulti.. :DDD

bet taa neko jau, glauni un sexiigi :D

0 2 atbildēt

Sūds un viss

0 4 atbildēt

Pat Nīderlandē ir krietni vien pieticīgāki vilcieni.

0 4 atbildēt

petushinyi site zaregistririvalsia igrat nedajut golavy loshadinyje

1 13 atbildēt
« 1  2  3 »