local-stats-pixel

Latvijas jaunie vilcieni.79

409 7

Latvijā jaunie CAF vilcieni sāks kursēt 2014.gada sākumā un tie kopā izmaksās 400 milijoni eiro! Vilcieni ir balstīti uz CAF Civity platformas priekšpilsētu un vidējiem distances vilcieniem, un ir aprīkotas ar jaunāko tehnoloģiju un arī attiecībā uz enerģijas patēriņu, vides aizsardzības un drošības aprīkojumu. Vilcieni spēss sasniegt ātrumu līdz 140 km / h.
Dažas bildes!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
409 7 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 79

0/2000

Būtu jau forši ja būtu tādi skaisti vilcieni, tikai problēma tāda, ka Latvija ir pilna garīgi slimu idiotu, kuriem viss ir jāsalauž, jāsaskrāpē, jānozog un beigās jaunie vilcieni izskatīsies kā veci lūžņi.

0 0 atbildēt

Palasīju komentārus...diezgan nožēlojama attieksme. Ne velti laikam labāk savos atvaļinājumos izvēlos braukt uz kādām citām zemēm nevis uz Latviju, pēc pavadītas nedēļas Latvija ir vajadzīgs mēnesis, lai atkoptos, jo cilvēku attieksme Latvija var iedzīt depresijā ar savu pesimismu.

0 0 atbildēt

Gluži tādi paši kā Anglijā! Prieks, ka Latvija attīstās uz labo pusi, nevis iegruž naudu kaut kada biblioteka pie upes kur gramatas no mitruma tapat sabojasies :D

0 0 atbildēt

Varēja visu sarkanu nokrāsot!:D

0 0 atbildēt

parādās kas jauns un tagat visiema nepatiks

0 0 atbildēt

zel ka vinus nrazos latvijaa..... reali ja razotu latvijaa nu un ka cena buutu pa kaadi 35 % dargaaka jo 50% cena atgriestos atpakal nodoklos valsts budzetaa... a mes kaa duriki ... uu pa santiimu arzemnieks leeetaaks nemam to... baac atbalstam saveejos!

0 0 atbildēt

taadi spanija ir starppilsetu, kur jabrauc vismaz 3 h... Kapec kko tadu vajag? Vajag tada tipa kaa tagad,tikai zemakus un viss. Atkal kadam maks bija palicis par planu. Kapec mums ir jamaksa, lai kads uzvaritos? Tad valsts brinas, ka tie, kas aizbraukusi, negrib atgriezties!!!!!

0 0 atbildēt

feiks par to ariii miiinussssss

0 0 atbildēt

Izskatas jau kruti :D bet nuu 140km/h maximalais atrums :D

0 0 atbildēt

Izskatas jau ļoti smuki tikai jaātceras kā mumste Latviujā ir pateicoties dažiem 5. kollonass piederīgajiem kuri visu apzīmē, salauž un sajauc un ta tad saka ka šeit viss ir slikti .............

0 0 atbildēt

nu, ja nebūs bufetes un 1. klases vagoni, gan jau būs ok

0 0 atbildēt

no kurienes ņemti dati?

0 0 atbildēt

Izskatās no priekšas kā SMART :D

0 0 atbildēt

pienemu, ka noteikti nebus starppilset vilciens.

0 0 atbildēt

Es arī uzskatu, ka nav jēgas no visiem tiem galdiņiem un bufetēm, labāk būtu normālas krēslu rindas salikuši.

0 0 atbildēt

Nu gar manu māju drīz tie kursēs, būs iemesls pēc 30 gadiem (pēdējo reizi braucu ar eļektričku) aizsteberēt līdz stacijai un kārtīgi tajā jaunajā vilcienā izbaudīt braucienu (pie letes) he he.... 

0 0 atbildēt
In your dreams! :D
0 0 atbildēt

Smuks jau smuks, bet tie jau neturēs tik ilgi kā RVR ER2T tagadējie elektro / dīzeļi. Visticamāk, kad atkal būs vecā dziesma uzplaukusi, tā pat kā ar jaunajiem tramvajiem, kad tiem neder vecās vadu līnijas, pantogrāfi nav piemēroti tādam klimatam, sliežu massas savirze nebūs pietiekama, lai nenodeldētu jaunajam vilcienam ripuļus...

0 0 atbildēt

UK edition

0 0 atbildēt

sito ievietoja LDZ?mes tak zinam ka realitāte bus cita,izvilks atjaunotos pēc PSRS SABRUKUMA PASLĒPTOS SASTĀVUS UN GANDRĪZ ABRAMOVICHI!!! VAI KLUSĀM NOSLĒGS LĪGUMU,KATRAM SAVS ATKATS UN VISS OK!!!

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »