local-stats-pixel fb-conv-api

Gribēju, kā vienkāršāk, sanāca, kā vienmēr jeb "viva de MK2"55

848 1

Buenos días visiem SPOKIEM.

Ir pienācis pavasaris, visapkārt paliek arvien skaistāk un skaistāk (runa nav tikai par lakstiem, bet arī par daiļajām divkājainajām būtnēm), un loģiski, ka arī “ benzīngalvas” sapoš savus zaķu magnētus, tobiš auto.

Sakarā ar to ,ka es jau esmu aizņemts un pa kreisi mani nevelk, tad es savu “ bērīti “ uzprišināju vienkārši tāpēc, ka tā vajag.

Labs ir, tad pie lietas. Sanāca tā, ka iegādājos “kumeliņu” ,kurš ražots tālajā 1987 gadā Volfsburgā un aprīkots ar visuvareno 1,6 litru elles karburatorbezīnagregātu emotion . Bērītis bija atvests no Vāczemes 2003 gadā un pa mūsu tēvuzemi noripojis vien nieka 18 000 Km. Ar šo braucamrīku mana drauga sencītis bija tik vien, kā uz baznīcu reizēm aizripojis un šur ,tur pa bodēm ar kundzi aizlaidis. Tagad sencītis ir pie Svētā Pītera un vizinās ar debesu ratiem , pašiem viņiem nav vajadzības pēc vēl viena aparāta, tadēļ es to nopirku.

Sākumā izskatījās ,ka auto ir pelēkbrūnā, matētā krāsā, jo pārsvarā bija nostāvējis zem nojumītes un mazgāts tika laikam tikai reizi gadā uz kapusvētkiem. Nu ko padarīsi, spēru kumeļam pa svecēm un dzinu mājās. Iesākumā doma bija izmantot auto braukšanai uz mežu sēnēs, ogās un kādu reizi aizlaist copē...bet... sanāca, kā vienmēr.

Pašu pirmo bilžu man nav, jo nebija domāts kaut ko darīt ar auto ,tikai nomainīt eļļu un pieliet benzīnu. Bet, tad , kad pirmo reizi ieraudzīju autiņu pēc riktīgas peldes automazgātuvē , sapratu, ka šitam dzelzim ir jādod otra jaunība.

« 1  2  3  4  5 »
848 1 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

Labs, kopts II golfs.  emotion Un ķekavas reste neprasās- tad drīzāk OEM ar migliniekiem. 

14 0 atbildēt

man prieks kad kads kilee ari vecos autinus,un ta ka esmu golfu fans,tas ir super emotion 

6 0 atbildēt

Tiesa, kas tiesa, bet ņemot vērā, ka nav laika un vēlēšanās likt vēl kāpostu iekšā, uzskatīju, ka man pagaidām arī tā būs OK. Pie tam, es ar šo kumeļu mēdzu  sperties tādās vietās, kur ar tanku negribētos līst iekšā, tādēļ paaugstinātu klīrensu atstāju , ziedojot vizuālo izskatu.

5 0 atbildēt

Liec savus rakstus ar 3 teikumiem un priecājies. Varu pat palīdzēt izvēlēties tēmu - Ieraudzīju, ienācu, p1edirsu,aizgāju.

5 0 atbildēt
Skaisti. Lai labi ripo emotion
4 0 atbildēt

cik tad iemeti iekšā, ja nav noslēpums? emotion 

Bet nu jā konfekte, tikai citus diskus un varbūt mazliet, mazliet nosēdināt, tad vispār būs konča ar ievarījumiņu! emotion

4 0 atbildēt

Un nah..jam tu viņas lasīji?

4 0 atbildēt

Bomžara atkal iekomentējis emotion 

4 0 atbildēt

Nemaz nepateiksi, ka mašīnai jau gandrīz 30 gadi emotion 

Fantastiski, vnk izcili emotion 

4 0 atbildēt

emotion  emotion 

4 0 atbildēt

Labs.

+ no manis

4 0 atbildēt

Nu bet protams, komforta dēļ jau tas netika iegādāts, tādām vajadzībām ir Mercedes, BMW, Audi u.t.t. Vienkārši vecs, simpātisks aparāts.

3 0 atbildēt

Patika ievads  emotion  emotion

3 0 atbildēt

Svaigākais otrais golfs kādu esmu redzējis, vienīgi, manuprāt, lampas vajadzēja atstāt vecās , bet nu vienalga, IDEĀLI .

3 0 atbildēt
Balvos ir pabijis pie manis automazgatuvē... Prieks bij mazgāt tādu konfekti...
3 0 atbildēt

Kaut vairāk būtu tādu veču, kuriem rokas no pareizās vietas aug!!!  emotion 

3 0 atbildēt
Nu skaisti😉 tiešām labs.Un kas tur ar to spilgtumu.Kuršrezistors tad īsti bija riktīgais? Pasam ar patīk ka sit pa nagiem un spīd.Gribu volvim durvju ručkas izgaismot😉
2 0 atbildēt

Arī tādi reizēm vajadzīgi, ņemot vērā mūsu tēvzemes  "dižceļus" un neceļus, roka neceļās sēdināt  emotion 

2 0 atbildēt

Nu tāda jau tā doma arī bija, ka atstāt visu max. stock, jo varbūt sanāks nākošgad vēsturiskā spēkrata statusu iegūt, tādēļ oriģ. lampas ,rādžiņš ,aptieka tika atstāts lai pusstundas laikā var salikt virsū.

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt