local-stats-pixel fb-conv-api

Benzīna sūkņa maiņa vainu pastiprinošos apstākļos.16

111 1

Virsraksts atbilst patiesībai, patiesībā vainu pastiprinošie apstākļi ir kad jālien bāgāžas nodalījumā deviņos līkumos, jo sēdekļus nav iespējams nolocīt. Nolūzis rokturītis aiz kura pavelkt un sēdeklis graciozi apguļās. Viss sākās kādā drēgnā oktobra rītā, kad izejot no mājas un ielienot automāšīnā tā pēc atslēgas pagriešanas operācijas tikai nedaudz ieklepojās un nepieleca. Pirmajā brīdī mazliet sabijos, ka beigusies degviela, bet indikators uzrādīja vēl 30 litrus benzīna, kas lika aizdomāties varbūt drošinātāji vai relejs nobeidzies. Pārbaudot visu iepriekšminēto tika secināts, ka vainīgs degvielas sūknis. Aplūkojot internetā pieejamo infomāciju tika izmēģināti dažādi paņēmieni, bet viss velti. Autiņš nešķiļās klāt un sūknis arī neizdod dzīvas radības skaņas tātad jāsūta jauns.

111 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

 emotion 

5 0 atbildēt

atslēgu var pats uzmeistarot,ja ir smadzenes un metināmais vai vītņgriezis vai vnk urbis.. man bija līdzīgi,tikai izrādījās ,ka kāds mudaks tur ir līdis ,pirms autiņa iegādes un nav normāli kontaktus atpakaļ salocijis,līdz ar to apdega un pārstāja darboties.vēl var pārbaudīt degvielas spiedienu sistēmā,ja nav ,tad nestrādā degvielas sūknis..

4 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Es tikai ienācu paskatīties vai spokos nav kāds raksts par jonathan spa hotel un uzreiz vīlos.
1 0 atbildēt

pēc skata tas varētu būt BMW, kuram mainīji sūkni.

man bija e38 750iL, kad nojuka sūknis, bija tāds pats jebatorijs, nācās vienot nost aķi, demontēt pakaļējos sēdekļus, jo tie bija elektriski regulējami, apsildāmi, utt, lai kāds šprakšķelis neuzmet, kad esi atskrūvējis to vāku un salonā benzīna smārds, vilkt laukā no gandrīz pilnas bākas tās plastmasas, kurā ir sūknītis, mainīt, skrūvēt kopā visu.

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt