local-stats-pixel fb-conv-api

B grupas rallijs33

24 0
Šis ir mans pirmais raksts, lūdzu pieveriet acis uz kļūdām! emotion Tie, kam rallijs nav sveša lieta, noteikti būs dzirdējuši par B grupas rallija automobiļiem - tīrasiņu sacīkšu monstriem, kuru konstruētājiem bija atļauts faktiski viss. B grupu FIA izveidoja ar domu rallijam piesaistīt lielās autobūves kompānijas, apgalvojot, ka uzvaras ir tikpat kā garantētas un tādējādi gūtā publicitāte - nenovērtējama. Īsā laikā kompānijas ķērās pie darba un radīja visu laiku ātrākos rallija automobiļus. Un nav brīnums, jo B grupas tehniskie noteikumi bija izteikti maigi: minimālā pieļaujamā svara robeža bija zema, jaunu tehnoloģiju un materiālu lietojums neierobežots, bet turbīnas izmēriem un līdz ar to arī dzinēju jaudai limiti vispār netika noteikti. Lai savaldītu B grupas auto, pilotiem bija jābūt aukstasinīgiem, izteikti drosmīgiem braucējiem, kuri gatavi startēt ar 110% atdevi. Tāpat drosmīgiem nācās būt arī milzīgajiem skatītāju pūļiem, kurus sacīkšu trasēm piesaistīja tieši šie rēcošie briesmoņi. Dzinēju vibrācijas un troksnis, turbīnu svilpieni un prātam neaptverams ātrums - tāds pirms vairāk nekā 20 gadiem bija elitārākais rallijs!


24 0 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000
mm... lancia
0 0 atbildēt
Audi mans favorits, Sitas rallijs vnk legenda un reali laba legenda, Sajuta tada kad pilotiem asinu vieta ir tirais ledus.
0 0 atbildēt
Lūk augstākā piolotāža. Tāda nav nevienā autosportā šobrīd.
0 0 atbildēt
dawchiks - noskaties varbūt video līdz beigām? Nightwish - Planet Hell
0 0 atbildēt
uuu kaads dziesmiņas nosaukmums ir? :)
0 0 atbildēt
zheel ka aizliedza sho ralli emotion
0 0 atbildēt
ideaals video, ty
0 0 atbildēt
Audi quattro un Mišella rullē! :)
0 0 atbildēt
norm + pizdata emotion
0 0 atbildēt
Vo vo, pats te tizlojā, vērpj intrigu, nekā nezin, bet uz citiem dirš!
0 1 atbildēt
viss tur ir nepatiess...vispirms uzzini iistu info un tad liec raxtus!!! suuda pauris taads! besii-neko nezin un tad meegjina te slavu nokjert!!!
0 1 atbildēt
puse no raxtiitaa tiiri feiks!!! -no manis...raxts vnk dirsaa!!!
0 2 atbildēt
patiesiiba ir taada ka taads rallijs nekad nav eksisteejis!!! tas ir fotoshops! daunji taadi!
0 4 atbildēt