local-stats-pixel fb-conv-api

B grupas rallijs33

24 0
Šis ir mans pirmais raksts, lūdzu pieveriet acis uz kļūdām! emotion Tie, kam rallijs nav sveša lieta, noteikti būs dzirdējuši par B grupas rallija automobiļiem - tīrasiņu sacīkšu monstriem, kuru konstruētājiem bija atļauts faktiski viss. B grupu FIA izveidoja ar domu rallijam piesaistīt lielās autobūves kompānijas, apgalvojot, ka uzvaras ir tikpat kā garantētas un tādējādi gūtā publicitāte - nenovērtējama. Īsā laikā kompānijas ķērās pie darba un radīja visu laiku ātrākos rallija automobiļus. Un nav brīnums, jo B grupas tehniskie noteikumi bija izteikti maigi: minimālā pieļaujamā svara robeža bija zema, jaunu tehnoloģiju un materiālu lietojums neierobežots, bet turbīnas izmēriem un līdz ar to arī dzinēju jaudai limiti vispār netika noteikti. Lai savaldītu B grupas auto, pilotiem bija jābūt aukstasinīgiem, izteikti drosmīgiem braucējiem, kuri gatavi startēt ar 110% atdevi. Tāpat drosmīgiem nācās būt arī milzīgajiem skatītāju pūļiem, kurus sacīkšu trasēm piesaistīja tieši šie rēcošie briesmoņi. Dzinēju vibrācijas un troksnis, turbīnu svilpieni un prātam neaptverams ātrums - tāds pirms vairāk nekā 20 gadiem bija elitārākais rallijs!


24 0 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000
B-grupas rallis bija vnk super lieta, bet arī nežēlīgs un bīstams! +
2 0 atbildēt
emotion ..bet nu tie skatītāji ir slimi.
2 0 atbildēt
kas tad tur ir nepaties?? tas ka tu nezini neko par to nenoziimee ka tas nav paties ;) emotion
1 0 atbildēt
žēl ka tagad tadi vairs nav emotion bet raksts labs + no manis emotion
1 0 atbildēt
tad pasaki kas ir nepaties?? apgaismo cilveeci ar savu versiju emotion ja jau tik gudri te runaa tad jau noteikti vareesi pastaastiit kaa ir!!
1 0 atbildēt
Vot pa to es aerii runaaju! ;) emotion beidzot mani saprata
1 0 atbildēt
klau kads nezina ka sauc dziesmu ?
1 0 atbildēt
Kas attiecas uz rakstu, turbiinas nesvilpj !!!!! :D :D : D
0 0 atbildēt
Pirmkaart Tai urkai nebij nekaadi 1000 ZS Mulki !! Otkaart, sacensiibaas no mashiinaam neviens negaida vairaaku 1000 km nobraukumu, bet ielas automoobiiliem ir normaali jaadarbojas arii peec vairaakiem 1000siem kilometru nobraukuma , taka aanoniimais padomaa, ko runaa !!!! Zin kaa vini tur chakareejais, lai dabuutu tos zirgus augshaa, ja nemaldos Lancia, pat trasee vienreiz uzspraaga !!!
0 0 atbildēt
aizliedza B grupu tapeec ka bija daudz bojaagaajushie,daudz avaarijas!
0 0 atbildēt
ir labs!
0 0 atbildēt
jaa, taa tipa mashiinas vnk nezveeri!
0 0 atbildēt
mm... lancia
0 0 atbildēt
Audi mans favorits, Sitas rallijs vnk legenda un reali laba legenda, Sajuta tada kad pilotiem asinu vieta ir tirais ledus.
0 0 atbildēt
Lūk augstākā piolotāža. Tāda nav nevienā autosportā šobrīd.
0 0 atbildēt
dawchiks - noskaties varbūt video līdz beigām? Nightwish - Planet Hell
0 0 atbildēt
uuu kaads dziesmiņas nosaukmums ir? :)
0 0 atbildēt
ideaals video, ty
0 0 atbildēt
Audi quattro un Mišella rullē! :)
0 0 atbildēt
norm + pizdata emotion
0 0 atbildēt