local-stats-pixel fb-conv-api

Autošovs Ķīpsalā.1

110 2

Sis bus video no ta kadi agrak nu jau vairak ka 6 gadus atpakal tika veidoti auto sovi un pasakumi kipsalas izstazu centra. vispar loti pietrukst ta ka agrak uz auto sovu gaji ka uz riktigu WOW eventu un katru gadu Tevi parsteidza ar pargalvigiem trikiem extremiem auto tuningiem un dizainiem, un ne mirkli nebiji garlaikots, protams katru dienu bija savadaks sovs un tapec cilvekiem bija lielaka motivacija apmeklet visas auto sova dienas.

Bet tagad viss ir mainijies pedejie paris gadi vispar auto sovs palicis dikti garlaicigs, tur tagad parsvara tikai kompanijas reklame savus uzgrieznus un urbjmasinas un ari auto dileri izrada savus jaunos bet ne jaunakos exemplarus kuri nonak pardosana latvijas tirgu. Tuneto auto paliek arvien mazak un mazak... nevar saprast vai cilvekiem nav laika vairs darboties ar auto un braukt uz izstadem paradit savu veikumu vai vienkarsi nav interese kaut ko darit vispar. un pedejos gados vairs neatminos kad pedejo reizi izstazu centra stavlaukuma notika kadi paraugdemonstrejumi un un kaskadieru triki.

kamer mes censamies saprast kas notiek ar latvijas auto soviem un latviju ka tadu, kapec tads noplakums pedejos gados ir iestajies, aicinu Jus apskatit video no starptautiska auto sova Kipsala kurs norisinajas 2011 gada pavasari. Ceru ka Jums patiks kaskadieru sniegtais sovs! :)

110 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

Nemaz nezinaju, ka tads tika rikots.

3 0 atbildēt