local-stats-pixel fb-conv-api

390km/h ar 92. gada Audi S421

154 1

92. gada Audi S4 uzstāda pasaules rekordu kā ātrākais sedans

Arī 20 gadus vecs auto ir labs, lai to tūnētu un uzstādītu rekordu. Šis konkrētais S4 ir 1992. gada un tā jauda sasniedz 1100 zirgspēkus. Ātrums, ko sasniedza Audi, ir 390km/h, tādējādi kļūstot par ātrāko sedanu pasaulē.

Audi S4 darbībā - rekorda uzstādīšana!



154 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

interesanti cik daudz iznjemot audi karkasu,tur vel ir no oriģināla?:d

14 1 atbildēt

Es te netaisos lielīties, bet Toļiks apgalvo, ka viņa Passāts var iet uz visiem 500km/h. Lieki piebilst, ka viņam bija neduadz "apskaidrība" iestājusies emotion

5 0 atbildēt

Gudrīši .. No audi maz kas palicis.. emotion  tāpat kā  debilie kristieši ierauga  kautko ko viņu degredētie prāti nespēj saprast uzreiz : "ajj to radijis dievs" Jā šis nav stock S4 kāds noripojis no konvejiera ir manāmi uzlabojumi  http://www.quattroworld.com/speed-week/the-worlds-fastest-audi-242mph-audi-s4/ ; kas nesaprot angļu valodu - čalis izvēlejas  Audi jo tās ir drošs kā tanks stabils ar garo riteņu bāzi - drošs lielos atrumos. Motors ir oriģinālāias 5 cilindru 20V turbo- protams modificēts līdz pēdējai skrūvitei - bet tas to motoru neparada par kādu citu motoru.. tāka audi heiteri - no audi tur ir ļoti  ļoti daudzkas... Un vispār šitie komentāri : ajj no audi tur ir tikai virsbūve" ir galigi bezjēdzigi liekas ka tos komentē kautkādi Bembisti kam galvā sakāpis ķip ar domu : tur no audi nekā nav 100% bmw daļas... nomierinaties , Bavārieši brīnumi ir audi zem tupeles.. painteresējies par to divu auto konkurenci  lai kas notiktu Audi ir par vienu soli uz priekšu visās lietās. Piemēram BMW rada M5, Audi rada S6 kas ir dinamiskāk un  pa kādiem 8 zs jaudigāks - sīkums, bet patikami. Nepārprotiet es neienīstu BMW - kvalitatīvs un normāls auto.. drizāk iensitu tos ar zemo IQ limeni apveltitos krānus kuri uzskata ka BMW ir labākie pasaulē BMW visur dominē, pārējie ir mēsli. tad kadas lauku meičas priekšā ar noplukušu E36 mēģina nozimēties un nošķilās pret stabu dēļ savām "pro drifteara spējām" ..  un latvijā ir pilna dirsa ar tādiem krāniem kam galvā sakāpis un nojātu bembi ieliek dieva vietā..

5 0 atbildēt

nekāds prastais pilsētas auto tas nav :D

interesanti būtu zināt cik tād tāds rij

1 0 atbildēt

Vnk super tgd mans C4 kurš arī ir 92.gada ir pasaules ātrākais sedans.Un es pilnīgi piekrītu Cr3at1vEX

1 1 atbildēt

vot ja vinjsh brauktu no rimchika ar siikajiem tad to veel vareetu uzskatiit par aatraako sedanu...

taapeec M5 ir labaaks!

0 0 atbildēt

Vot par mašīnu, kas ir mašīna es tos entos simtus tūkstošu atdotu, bet par bugatti shitron gan neko nedotu

6 7 atbildēt

Sen video redzēts bet +++. 

0 1 atbildēt

Kā audi mīlis +, pats par sevi saprotams audi labakaisemotion Bavārijnieki lai pamācās no audiemotion

4 7 atbildēt

ej tu cirst - 390km/h ar to žiguļa aerodinamiku!!!! that's sick!

2 6 atbildēt