local-stats-pixel fb-conv-api

otrajā vietā Īrijas "Eirovīzijas" finālā3

7 1
Laura Reinika komponētā un Kristīnas Zaharovas izpildītā dziesma I Wish I Could Pretend ierindojusies otrajā vietā Īrijas Eirovīzijas finālā, kas noritēja piektdien vakarā, liecina dziesmu konkursa mājas lapā publicētā informācija.

Īriju Maskavā pārstāvēs Sinead Mulvey&Black Daisy ar dziesmu Et Cetera.

Rezultātu noteica žūrijas un televīzijas skatītāju balsojums. Ierakstu kompānijas Mikrofona ieraksti repertuāra direktors Guntars Račs ir gandarīts par dziesmas panākumiem Īrijas konkursa nacionālajā finālā, un K.Zaharovas sniegumu viņš raksturo kā ļoti labu un pārliecinošu, vēsta LETA. "Mēs esam tikko ielidojuši atpakaļ Rīgā un turpinām darbu, lai tā dziesma turpina skanēt Īrijā un Britu salās, un Kristīna gatavojas Eirovīzijai Latvijā," informēja G.Račs. Ja K.Zaharova ar dziesmu I Wish I Could Pretend būtu uzvarējusi Īrijas konkursā, tad Latvijas Eirovīzijas atlases koncertos viņa varētu uzstāties vienīgi kā viešņa, taču, tā kā latviešu dziesma Īrijā ieguva otro vietu, K.Zaharova turpinās savu dalību Latvijas Eirovīzijas nacionālajā atlasē, duetā ar Anniju Putniņu izpildot citu dziesmu - Mārtiņa Freimaņa sarakstīto Angel Of Mine.
"Galu galā, mēs esam starp sešiem labākajiem, kas man kā autoram ir liela atzinība," iepriekš par iekļūšanu Eirovīzijas Īrijas finālā teica pats L.Reiniks. Iespēju piedalīties Īrijas Eirovīzijā L.Reiniks izmantoja brīdī, kad Latvija paziņoja, ka finansiālo problēmu dēļ konkursā nepiedalīsies.


7 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000
Nu zel ka ne pirmaja vieta...
2 0 atbildēt
Lauris mēģināja tikt cauri ar latviešu imigrantu balsīm :D Bet nesanāca, kā jūs domājat, kas tad balsoja par Djimu Bilanu vai Mariju Naumovu savā laika ārzemš. Protams, ka pa lialākai daļai imigranti no Krievijas un Latvijas.
1 1 atbildēt
man pohuj - driz man bus tanks
1 3 atbildēt