local-stats-pixel fb-conv-api

jaunais konkurs :)63

22 1
jauns konkursiņš jaunas iespejas :) šis konkurs būs tāds ka jums vajadzēs uzimēt savu briesmoni iekš paint bet briesmonim jābūt paša izdomātam vienu vārd sakot pakustināsiet savu izstēlīti :) kad jūsu super šausmīgā bilde būs gatava sūtiet viņu uz spokifoto@inbox.lv kā jau ierasts :) un tad mēs saliksim viņas kaut kad šajā nedēļā. balvā būs 1000 cepumi un jautrība :) konkurs sākas no šodienas un beigsies 20.02.09 jūsu uzdevums ir sūtīt savas šausmīgās briesmoņu bildes uz spokifoto@inbox.lv protams arī pasakiet savu niku. ANONĪMIE NETIKS ŅEMTI VĒRĀ!!! vērtēt varēs kā ierasti komentos. sūtiet bildes uz spokifoto@inbox.lv atcerieties esiet godīgi un izmantojiet tikai paint un vienīgi paint!!!
22 1 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 63

0/2000
ja un man velk uz tiem 2 finalistiem ta vispar ari labak varetu saredzet uzvaretaju beigas :) nu bet sitais nav parasts konkurs :) un rit domaju bus pirma galerija ;)
8 1 atbildēt
naruhu- kurs tad neizmantos paint ? pavilks- a vot ir jamak izversties uz paint :) vinij- nu ja vins ir briesmigs tad vari zimet bet uz paint jabut :)
8 1 atbildēt
dlaster - tas pats, kurš iepriekš :D :D nee nu tad jau redzēsim... :D tātad, vēl būs jāapdomājas, bet iespējams, ka šoreiz manu darbu jums neredzēt :/
8 1 atbildēt
eee nu ne aizmirsu :D es zinu vnk uztaisisu beigas ka 3 vai 2 finalisti bus un tad pa viniem vajadzes balsot nu ta kaut ka bet bildes ka liksim tas bus atkarigs cik daudz sasutis vinas :)
8 1 atbildēt
nja nu es nez mosk calis bus sapratis :) eu nu es pat piedalos uzimeju tadu sviestu :D davaj cali visiem japiedalas :)
8 1 atbildēt
Shārk - dzīvo, lai mācītos! :D
7 1 atbildēt
Nu interesantas prognozēs.. ;D BEt nedomāju ka mans čuda jogurts pat tiks pat 1/4 finālā :D
7 1 atbildēt
ta paldies>> shark << ka paskaidroji kamer nebiju :) karmena- es jau ari nemaku uz paint zimet bet tik un ta piedalos un zimeju varbut tev bus tik uber reals darbs ka visi pa vinu balsos nevar jau zinat ta ka es uzskatu ka ir verts piedalities :) tiktak nu vel ir laiks lai izdomatu :) un redzeju ka kads tur ar roku piedavaja zimet nu to es domaju ka kada cita reize uztaisimim :) bet tagad vajag uz paint zimet
7 1 atbildēt
Karmena - neceru būt medmāsiņš, bet nu mācīšos par visu :) dzīve jau ir viena liela skola :)
7 1 atbildēt
nu homo tad zime dienu mosk uzimesi tik labu darbu ka visiem patiks :)
7 1 atbildēt
kam pamperus? emotion
6 0 atbildēt
Nu es māku taisīt fotošopā visādus brīnumus taisīt, bet paint`a mīnuss ir ubersexy quality :D:D
7 1 atbildēt
man neviens nenak prataa :D
7 1 atbildēt
fujak - ne tikai pret lielāko daļu godīgi, bet pret visiem.. jo visiem ar windows ir paints... piemēram es sūdīgi ar šito fotošopa zvēru darbojos ! nauruh - jā.. pirms stundas aizsūtīju ! :)
7 1 atbildēt
pavliks-labi pateica , iesmeejuemotion
7 1 atbildēt
kakabiksees un ko tādā gadījumā darītu tadi cilvēki kā es, kuri nezin kur tāds zvērs dzīvo un ko ziema ēd, paint ir godīgi pret lielāko daļu cilvēku
7 1 atbildēt
varētu kādreiz taisīt fotošopā, lai interesantāk skatīties :)
7 1 atbildēt
SharK - es tikai noskaidroju neskaidrības (nu to, ko nesapratu) un nee darbu vēl neesmu sācis domāt... gan jau sūtīšu pēdējā dienā... ja vsp būs ko sūtīt :D :D un tu?
7 1 atbildēt
atkal jūs te piečatojuši :D deem.. slinkums lasīt :D nauruh - tu jau kko aizsūtīji ?
7 1 atbildēt
ja lasit ceru ka maki un es vel uzsveru ka tikai paint un vienigi paint un vel uzsveru ka anonimie netiks nemti vera jaiet uz skolinu :) jamacas lasit
7 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »