local-stats-pixel fb-conv-api

jaunais konkurs :)63

22 1
jauns konkursiņš jaunas iespejas :) šis konkurs būs tāds ka jums vajadzēs uzimēt savu briesmoni iekš paint bet briesmonim jābūt paša izdomātam vienu vārd sakot pakustināsiet savu izstēlīti :) kad jūsu super šausmīgā bilde būs gatava sūtiet viņu uz spokifoto@inbox.lv kā jau ierasts :) un tad mēs saliksim viņas kaut kad šajā nedēļā. balvā būs 1000 cepumi un jautrība :) konkurs sākas no šodienas un beigsies 20.02.09 jūsu uzdevums ir sūtīt savas šausmīgās briesmoņu bildes uz spokifoto@inbox.lv protams arī pasakiet savu niku. ANONĪMIE NETIKS ŅEMTI VĒRĀ!!! vērtēt varēs kā ierasti komentos. sūtiet bildes uz spokifoto@inbox.lv atcerieties esiet godīgi un izmantojiet tikai paint un vienīgi paint!!!
22 1 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000
anoniimais tev vispaar nespiid.. :D
10 1 atbildēt
es jau zinu vienu, kurš te neizmantos Paint un tikai Paint... emotion
8 0 atbildēt
nja nu es nez mosk calis bus sapratis :) eu nu es pat piedalos uzimeju tadu sviestu :D davaj cali visiem japiedalas :)
8 1 atbildēt
eee nu ne aizmirsu :D es zinu vnk uztaisisu beigas ka 3 vai 2 finalisti bus un tad pa viniem vajadzes balsot nu ta kaut ka bet bildes ka liksim tas bus atkarigs cik daudz sasutis vinas :)
8 1 atbildēt
dlaster - tas pats, kurš iepriekš :D :D nee nu tad jau redzēsim... :D tātad, vēl būs jāapdomājas, bet iespējams, ka šoreiz manu darbu jums neredzēt :/
8 1 atbildēt
naruhu- kurs tad neizmantos paint ? pavilks- a vot ir jamak izversties uz paint :) vinij- nu ja vins ir briesmigs tad vari zimet bet uz paint jabut :)
8 1 atbildēt
kā pie velna var tik ātri uzzīmēt? Ja pa nopietnam ar atdevi no sirds, tad diena stabili aiziet
8 1 atbildēt
arī jav uzmīmēju un aizsūtiju! :D
8 1 atbildēt
Karmena - tā ideja tev tāda jocīga :D Krīzes laikā tu pārtiku dēļ 1000 cepumiem [virtuāliem] izniekosi !
8 1 atbildēt
Karmena - TIKAI PAINT [šajā konkursā tikai PAINT ! ] es te viens apspriežos par nākošajiem konkursiem :D
8 1 atbildēt
Skaidrība šobrīd atnāca manā pusē ^^ Nākamājā konkursā varētu zīmēt ar visu tikai ne zīmuļiem, akvareļiem u.t.t., bet piemēram ar pārtiku.. :D
8 1 atbildēt
es jau aizsuutiju :D
8 1 atbildēt
bus godigi :) :D jaa ir :)
8 1 atbildēt
jaa! vot to es atbalstu. aa un ja varat lūdzu lieciet bildes pēc iesūtīšnas datuma (vai datumā) parasti tā tajos konkursos notiek :) nu skaidrs! paldies!
8 1 atbildēt
nuu... nu šoreiz vnk nav tādas idejas :D piedevām, ja salīdzina ar iepriekšējiem - too primitive :D bet nu varbūt vēl sagādāšu jums pārsteigumu :) aa un jūs kko izdomājāt par to kā tās bildes likt?
8 1 atbildēt
Sk :) Jāsāk kustināt savas smadzeņu rievas un jādomā monstriņu.. pa nakti kko pasapņošu :) tgd filma jānoskatās :) .. pērlhārboru skatos !
8 1 atbildēt
ja un man velk uz tiem 2 finalistiem ta vispar ari labak varetu saredzet uzvaretaju beigas :) nu bet sitais nav parasts konkurs :) un rit domaju bus pirma galerija ;)
8 1 atbildēt
Man labāk, man nekas nav jādomā, zīmēšu to čali, kas dzīvo man zem gultas emotion
8 1 atbildēt
Da nu uz paint nevar izversties!
8 1 atbildēt
anonīmais - 1-Nevar 2-Tu arī nemaz nevari piedalīties :D lai kā tu pūlētos! huskie - es to čali labāk nezīmēšu jo bail pat viņu ieraudzīt :D [esmu redzējis, bet bail ar viņu pat runāt ! ]
8 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »