local-stats-pixel fb-conv-api

e-biļete6

Nezinu, vai mums par jauno e-biļeti jāpriecājas kā par "Rīgas Satiksmes" palīdzību krīzes apstākļos smagi cietušajiem, kas vairs nevar nopirkt sev tualetes papīru (šajā gadījumā gan ieteiktu materiālu tomēr padarīt mīkstāku un uzsūcošāku), vai jābēdājas - laikā, kad biroji cenšas papīra patēriņu samazināt, nemaz nerunājot par rūpēm par apkārtējo vidi, "Rīgas Satiksme" ievieš talonu, kurš ir 5reiz lielāks par iepriekšējo.

Kopumā rodas sajūta, ka jaunā e-talonu sistēma, lai arī ir apsveicama ideja, ar tās realizāciju ir diezgan neveiksmīga - vispirms jau tikai pirms gada tika ieguldīti 365 000 LVL, lai toreizējo konduktoru trūkuma dēļ varētu ieviest biļešu kompostrierus. Kāpēc e-talonu sistēmu nevarēja ieviest ātrāk, lai tagad gadu nokalpojušie kompostrieri nebūtu jārauj ārā? Paralēli tika strādāts pie jauno e-talonu ieviešanas, kura, visticamāk, aizkavējusies laicīgi neparedzētu tehnisku problēmu dēļ. Bet tagad izrādās, ka pie vadītājiem drukā e-talonus, kas rādās izgatavoti no videi un cilvēkiem nedraudzīga papīra (gan lietojuma, lieluma, gan materiāla kvalitātes ziņā - papīrs izskatās balināts ar hloru).

Tādēļ, lūdzu, neuztveriet manu raksta virsrakstu kā rupjību vai metaforu, jaunais e-talons, ko izdrukā sabiedriskā transporta vadītāji, ir milzīgs papīra gabals, kuram tā vien prasās otreizēja izmantošana.
4 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
vai ari vnk - RS atkal iebraucis auzas.
1 0 atbildēt
Jess, atkal fail XD Tā tik tureet LV :D
1 0 atbildēt
Nedaudz tā raksta domu nesapratu ! ?
0 0 atbildēt
Īsāk sakot jauno e-talonu biļetes nav kompaktas, un ir pārāk lielas. RS šajā ziņā ir degradējies.
0 0 atbildēt
SharK- neesi vienīgais :D
0 0 atbildēt
kas tur ko neiebraukt ? cirvji esat ?
0 0 atbildēt