local-stats-pixel fb-conv-api

Zvaigžņu diena "Zaiguciic"100

43 3
Tā nu ir sagadījies ka nu ir pienākusi Zaiguciic zvaigžņu diena... Šodien 14.septembrī no 00.00 līdz 24.00 tu vari uzdot Zaiguciic jebkuru jautājumu par viņu, viņas gultu, dzīvniekiem utt...
viņai uz jautājumiem ir jāatbild, savādāk tiks sodīta :D
Tāpēc uzdodiet jautājumus, saņemiet atbildes un izklaidējieties :)
Katru nedēļu tāds fints no manas puses tiks izmests. ;)
Jāatbild komentāros, atbildēšanas laiks 25h no raxta ievietošanas, ja nevar atbildēt raxti privāti un nekādu sankciju nebūs. Bez atbildēm ar nepaliksiet vēlāk jūs tās uzzināsiet ;)
ar cieņu Le Bagman 8-)
PS. nekādu perversību lai nebūtu.
PSS. atvainojos par saburzīto lapiņu :D
PSSS. NEKĀDAS NOSODĪŠANAS. TIKAI JAUTĀJUMI ;)
Par labi veiktu darbu tev tiek piešķirti 2000 cepumiņi ;)
43 3 100 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 100

0/2000
Vai tu esi romantiķe? Sandrucim tur MEGA jautājumi :D
7 0 atbildēt
Vai esi piekāvusi džeku vai iesitusi? Kas labāks - desa vai siers? :D Vai tu sevi ļoti mīli? Tavs dzīves moto? Vai māki spēlēt kādu mūzikas instrumentu vai arī dziedāt?
7 0 atbildēt
kaads tev izmeers?
7 0 atbildēt
vai pavliks dabūs cepumus?
7 0 atbildēt
Kāpēc esi tik iedomīga ?
7 0 atbildēt
ka tik Tu negribi dabūt sifu emotion
7 0 atbildēt
Kuraa zidu veikalaa pirki lupatas?
7 0 atbildēt
kāpēc lady79 nerāda purnu???
9 2 atbildēt
paraadiisi pupus?
9 2 atbildēt
epg avatarsepg
ko tev tagad vakarā tādu varētu pajautāt? :))
6 0 atbildēt
Cik semačkas minūtē tu vari sagrauzt stāvot uz vienas kājas, ar alumīnija bļodu uz galvas un piemiegtu aci? :D
6 0 atbildēt
es jau nokaveeju? :D
6 0 atbildēt
meeli nokodi?
6 0 atbildēt
ko tu dari savā brīvajā laikā ? :)
6 0 atbildēt
cik gados domā precēties ? :)
6 0 atbildēt
kādēļ pasaule pastāv no tā, ka vieni cieš, bet otri dzīvo tā, kā neviens cits nevar atļauties? kas tevi saskumdina? tev patīk lilijas? tev ir kaķis? kādā krāsā Tavi mati? ko tev patīk darīt brīvajā laikā? kuru filmu tu nespēj noskatīties līdz galam? esi redzējusi 2 varavīksnes reizē? ja tev piedāvātu darbu Gruzijā, tu brauktu? tas mīļākais ēdiens? mīļākais alkoholiskais dzēriens? māki pīt vainagus no puķēm? kādas firmas datora monitors no kā tev visvairāk ir bail? tev ir daudz dzimumzīmju? vai tev patīk publiskie čati? patīk ilgi runāt pa telefonu? kādu telefonu tu sev gribētu vai kādu tu ieteiktu citiem? cik pulksteņu ir tavās mājās? ko tu redzi paskatoties pa logu? kas tev iet tagad pa TV? kad pēdējo reizi ēdi saldējumu? ko tu nekad nespētu apēst? tev ir pret kaut ko alerģija? pēdējā filma, ko redzēji? vai tuvākajā laikā dosies uz ārzemēm? kurš no lielveikaliem Rīgā tev vislabāk patīk? tev tagad kaut kas sāp? tu prot krāt naudu? kāda izskatās tava mīļākā maiciņa? kas bija pēdējais ko ēdi? kādā krāsā ir tavas botas? ko tu darīsi rīt? pēdējais ko darīji pirms piesēdies pie pc? vai pašreiz lasi kādu grāmatu? pie tevis spīd saule? kas ir visstulbākais ko kāds tev ir teicis? kura krāsa tevi šodien raksturotu vislabāk? kad pēdējo reizi no sirds par kādu priecājies? par ko? tu grauz nagus? cik tev skype ir kontaktu? tev patīk palmas? kādas izskatās tavas mīļākās saulesbriles? patīk čatot ar arzemniekiem? patīk runāt angliski? esi myspace? kas tev ir aizmuguras? esi twitter.com? mīļākais dārzenis? cikos vakar aaizgāji gulēt? pēdējā dziesma, kuru nolādēji? uz kādas grupas koncertu tu gribētu aiziet? tavi mīļākie ziedi? kura dabas parādība Tev patīk visvairāk? kad tev pēdējo reizi tā pa īstam bija bail? kādā krāsā tev tagad nolakoti nagi? mīļākais multeņu varonis? tu filmas parasti lādē no interneta vai pērc? brokastis paēdi?
7 1 atbildēt

kāda mūzika tev patīk.? kāds tev mīļākais ēdiens.? kas ir trakākais,ko esi darījusi.? ja tu būtu dzīvnieks,kas tu būtu.?  par miljons triljardiem tu būtu gatava uzkāpt uz 25.stāvu mājas,kur tu varētu tikai pieturētiem pie naglām,kas jebkurā brīdī var izskrist.?un bez drošības gumijas,ja tu nokritīsi,tu nositīsies.

7 1 atbildēt
Kas pasaulē ir vairāk ,vīrieši vai sievietes ??
7 1 atbildēt
vai Tev gribētos sākt iet skolā no pirmās klases? kurš vārds tev šķiet vissmieklīgākais? un kurš vissarežģītākais?
7 1 atbildēt
cik ilgā laikā tu varu izveidot eifeļa torni no 10 piena pakām??
6 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »