local-stats-pixel fb-conv-api

Zvaigžņu diena "Zaiguciic"100

43 3
Tā nu ir sagadījies ka nu ir pienākusi Zaiguciic zvaigžņu diena... Šodien 14.septembrī no 00.00 līdz 24.00 tu vari uzdot Zaiguciic jebkuru jautājumu par viņu, viņas gultu, dzīvniekiem utt...
viņai uz jautājumiem ir jāatbild, savādāk tiks sodīta :D
Tāpēc uzdodiet jautājumus, saņemiet atbildes un izklaidējieties :)
Katru nedēļu tāds fints no manas puses tiks izmests. ;)
Jāatbild komentāros, atbildēšanas laiks 25h no raxta ievietošanas, ja nevar atbildēt raxti privāti un nekādu sankciju nebūs. Bez atbildēm ar nepaliksiet vēlāk jūs tās uzzināsiet ;)
ar cieņu Le Bagman 8-)
PS. nekādu perversību lai nebūtu.
PSS. atvainojos par saburzīto lapiņu :D
PSSS. NEKĀDAS NOSODĪŠANAS. TIKAI JAUTĀJUMI ;)
Par labi veiktu darbu tev tiek piešķirti 2000 cepumiņi ;)
43 3 100 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 100

0/2000
Kads ir tavs telefona nummurs? Vai esi gatava tikties ar bomzi? KA tu gribetu, lai bomzis zvana tev vai labak Tu vinam? Uz pirmo ramdinu kadi ziedi tev labak patiktu(Atceries, ka neesi tur nekada sex bomba!!)~? Uz cik berem esi bijusi? Kads ir tavs svars? Vai Tu esi nobriedusi prieks anala seksa? Vai vispar par analo seksu esi lasijusi? Kadas porno filmas tev vislabak patikusas(Ja esi kadu vispar redzejusi...) ? Kad pirmo reiz ieraudziji klatbutne locekli...Tu biji vilusies? Kam piedereja mazais loceklis...Respektivi, vards, uzvards, vecums dzives vieta un ja var spoki el ve loginu :D(Uz so ja gribi vari neatbildet :D) ? Kads ir tavs milakais ediens no vegetaras bufetes? VAi es sukajusi ledu? Nodarbojies ar kadu sportu? Garso teja? Kadas tejas tu lieto? Esi lietojusi narkotikas? Ja esi, kadas un kaa juties? Ejot uz veikalu kas ir pirmais ko noperc? Pec toletes tu mazga rokas? Cik loti tu verte naudu? Cik milakie tev ir bijusi? Tu dzivo ar vecakie, ja ne ar ko tad? Es varu dzivot ar tevi? Pedeja labaka filma ko esi redzejusi un ludzu iztasti par vinu ka minimums 17 teikumos...Ta lai varu saprast par ko filma bijusi :) Nu ja saprati...Recenziju !!!! Kadas skolas esi pabeigusi/vai vel macies? Arzemes esi bijusi?(Recenziju!!!!) Seks interneta...Ko doma?Esi melginajusi?Vai gribetu parovet? Kurs labo tavu datoru?Es gribetu zinat vina vardu un telefona nummuru. Jaky tevi ir ieplaukajis? Kura ir tava milaka gulesanas poza(Nejau sexa!!!) Esi domajusi par bernu paverdzinasanu, lai gutu pelnu? Ludzu nosauc visu savau playlist un pateikt savus nkaotnes planus koncertu zina ...Vai lai tev butu vienkarsak esi varbut dzirdejusi ko par last.fm ?Ja esi ludzu niku! Esi redzejusi liki? Tu esi latviete? Tev ir kada lieka genetalija? Kur tu gribetu dzivot?(Ludzu tetalizeti ar pilnigiem sikumiem!!!) Esi apsverusi domu par pedofiliju? Busu loti apmierinats, ja atbilesi uz siem jautajumiem. P.S. Neviens no jautajumiem nav ar sliktiem nolukiem, man vnk ir novirzes uz sikumiem. P.S.S. Atvainojos par kludam!!!!
17 1 atbildēt
Vai pastāv absoluts tuksums? Vai pastāv absolutais pluss? Kas izdomaja internetu? Cik ilgi pastāv spoki.lv? Kas tev seit visvairak patik/riebjas? Vai tu esi ar visu sirdi un domam spokiem.lv? Vai tev patik ka tevi tagad iztauja? Vai tu gribetu tadu slavu ka lady 79 Kada bija tava mīļākā rotaļlieta berniba/tagad? Kas notiek tava prata? Cik daudz reices dzive tu esi gribejus kaut tu izzustu? Vai tu skola paklaujies/āvies bernu spidienam (pipeji, dzeri, dariji stulbibas?
13 0 atbildēt
Ko es varu izdarīt lietas labā , lai man ar tevi būtu vienas nakts izklaidīte?
12 0 atbildēt
VIP avatarsVIP
ko es varu darīt lietas labā, lai vibratoram ar tevi būtu vienas nakts izklaidīte?
12 0 atbildēt
kādā veidā tu sabojāji savu gps sistēmu? :D
11 0 atbildēt
cik ceptus pelmeņus tu varētu apēst diennakts laikā??? :)
11 0 atbildēt
ka tu nonaci pie iespejas, klut par shis diskusijas zvaigzni?
10 0 atbildēt
tu esi nevainiiga?
10 0 atbildēt
kādas Tev attiecības ar Jacky?
10 0 atbildēt
cik dienas no vietas esi nēsājusi vienas un tās pašas zeķes?
10 0 atbildēt
Kas ir otram galam otrā galā???
10 0 atbildēt
VAi tu varetu apest savu suni vai kaķi, liela izsalkuma gadijuma?
10 0 atbildēt
kas ir pats tizlākais ko dzīvē esi izdarījusi un vai bieži dari stulbas lietas?
10 0 atbildēt
ieliksi savu pupu foto?
10 0 atbildēt
Kādu mūziku klausies ikdienā???
10 1 atbildēt
Vai Tu esi vientuļa?
9 0 atbildēt
Ja tu esi sava istaba un guli gulta, pie durvim ir begimots pie loga čūskas pagraba siksparņi virtuvē strauss un tev kabataa skuveklis, ko tu labak estu pusdienaas? emotion
9 0 atbildēt
cik tev gadi ? kur tu dzivo ? tev patik zatlera frizura ? tu esi virietis vai sieviskis ? vai esi meginajusi aimist cik talu vari ? cik talu vareji ? vaitad tu esi iedomiga ?
10 1 atbildēt
Lielaakais alkohola daudzums diennaktii ko esi izdzeerusi?
9 0 atbildēt
kāda šobrīd ir tava sejasizteiksme?
9 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »