local-stats-pixel fb-conv-api

Zeka greznā dzimene6

44 0

Piemaskavas Serpohovas iepriekšējās izmeklēšanas izolātorā izcēlās skandāls : par godu autoritātes dzimšanas dienai ieslodzītie sarīkoja grandiozu ballīti ar ikriem un tekilu.

Skandalozo svētku norises vieta Serpohovas iepriekšējās izmeklēšanas izolātors. Bet galvenais varonis - tā saucamais cietuma "uzraugs".

Tad vēl izmeklēšanā esošais, bet tagad jau par laupīšanu notiesātais Antons Kuzņecovs nosvinēja savu dzimšanas dienu ar tekilu un ikriem. Tas notika 2011. gada sākumā - fotogrāfijās vēl redzami nenovāktie Jaungada rotājumi. Svinību "viesi" bija 12 Kuzņecova bēdu brāļi no kameras.

Vienā no fotogrāfijām jubilārs apsēdies pie bagātīgi klāta galda - svaigi augļi un dārzeņi, marinēti gurķīši un olīves. Citā fotogrāfijā viņš gatavo sviestmaizi ar sarkanajiem ikriem. Vēl citā - speciālajā lodziņā saņem pasūtījumu no "McDonald`s".

Pēc anonīmām ziņām, Antons Kuzņecovs bija autoritāte ieslodzījumu vietās un tagad izcieš sodu stingrā režīma kolonijā.

Tiek uzskatīts, ka šie "svētki" nevarēja notikt bez tiešas cietuma administrācijas līdzdalības. Parastie ieslodzītie saņem tikai dažādus putraimus putru veidā, zupas, zivis, gaļu. Aizliegto produktu sarakstā ietilpst ēdiens no "McDonald`s", ikri un alkohols.

<<26 gadīgais Kuzņecovs ieslodzījumu vietās "valdīja" vairāk kā gadu.>> - par visatļautību sašutis Federālā dienesta pārstāvis.

Fotogrāfijās, bez paša jubilāra, redzami arī citi noziedznieki, kurus Kuzņecovs "ņemis savā aprūpē".

Šajas fotogrāfijās fiksēti ļoti daudzi pārkāpumi. Ieslodzītajiem ir fotoaparāts, ar ko veikti šie fotuuzņēmumi, uz galda atrodas nazis un vēl citi aizliegti priekšmeti.

Dzimšanas diena aiz restām nav nemaz tik nepatīkams pasākums emotion

44 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://dofiga.net
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Nez kada sajusma bija kurjers kad vinam pateica ka javeic sutijums uz cietumu emotion

2 0 atbildēt

++

2 1 atbildēt

Kursh pie velna viņus fočēja?

0 0 atbildēt

esmu bijis sliktaakaas emotion 

0 0 atbildēt