local-stats-pixel

World of Warcraft38

13 3
Šī grafiski jau atpalikusī un tomēr tik slavenā un iecienītā spēle piesaistīja arī manu uzmanību, kā? ļoti vienkārši. Kā jau katram cilvēkam, iet pie sirds atpūsties un gūt prieku, darot kaut ko, kas patīk, piemēram, ļoti kaislīgas jūtas ir pret paintball, ko arī aktīvi spēlēju, bet tad nāca krīze un naudiņas sāka ieplūst arvien mazāk un mazāk. no paintball nācās atteikties, jo izmaksāja apm40ls nedēļā, pēc tam atkrita snowbords jo transporta izdevumi, pusdienas un pacēlājs arī sita nopietni pa kabatu, kino vēl tā vārgi turās, bet atļaujos iet tikai uz filmu, kura ir daudzsološa. Atmetot izklaides, vēlme pēc tām nezūd un arvien biežāk sanāk sēdēt mājās, mājās pie kompja, jo tas ir pats lētākais veids, kā gūt kaut drusciņas prieka, šajā drūmajā krīzes laikā. piereģistrēties un nopirkt WoW mani pierunāja brālēns, kurš aktīvi spēlēja šo spēli un tā, tas arī aizgāja. Online lomu spēlēs labs aspekts ir tajā, ka tās nekad nebeidzas un tur vienmēr var atrast kādu nodarbi, runāties ar cilvēkiem no visas pasaules, pelnīt virtuālu naudiņu, krāt retas lietas, sist monstrus, kauties ar citiem spēlētājiem, iet ar grupām sist stiprus monstrus, iet ar lielām grupām sist ļoti stiprus monstrus un šīs lietas darot, tu krāj pieredzi un attīsti savu virtuālo varoni, kuram ar laiku pieķeries, rodas virtuālu draugu loks, ar kuriem tu doties arvien jaunos piedzīvojumos... tā ir iespēja atdzīvināt dēku, piedaloties tajā. tas protams nostrādā un pievelk vairāk tādus fantazētājus, sapņotājus, dēkaiņus, kuri bērnībā devušies fantāziju lidojumos cauri pasakām. tieši WoW lielākie plusi manuprāt ir - samērā zemās sistēmas prasības - nebremzējas - spēles veidotāji aktīvi strādā pie jauninājumiem un uzlabojumiem, un pati spēle ir vienkārša, saprotama, kur sarežģītības līmeni, nosaki tu pats, izvēloties lielāku izaicinājumu. Lai nu kā, bet zinu, ka daudzi šāda veida izklaidi uzskata par sūdu un pārsvarā to saka tie, kuri nekad nav to darījuši.

p.s. Spēles veidotāji Blizzard ar šo spēli pelna kā minimums 100 000 000Ls menesī jo nesen aktīvo spēlētāju skaits pārsniedza 10miljonus un mēneša maksa ir apmēram 10ls, plus viņiem pieder tāds hīts, kā Diablo2, kura savā laikā iekļuva ginesa rekordu grāmatā, kā pārdotākā spēle pasaulē.
Reklāma






13 3 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 38

0/2000
nezinu .. man nekad wow taa ari nav spejis iraisit nekadu atkaribu .. man vnk spele trukst dinamiksa
2 1 atbildēt
pats spēlēju oficiālajā serverī, jo neoficiālo es pat neuzskatu par WoW serveris: Khadgar char: shaman(enhance un resto) puse: Alliance Guild: Unity esam pieveikushi visus bosus un palicis tikai pats grūtākais kontents spēlē Sath3D. par to ka grafika atpalikusi, neizdomāju es, bet mūsdienu spēļu industrijā tas ir fakts to saka un apzinās pats Blizzard. Nevienā brīdī neteicu ka man šis faktors par grafiku traucē tieši otrādi minēju ka tas ir plus ka spēle ir ātra, kaut gan Lich kings bik lago gan uz bosiem gan Galvenajā pilsētā :D
1 0 atbildēt
Tie, kas saka, ka spēlē 3 gadu no vietas. ES JUMS NETICU, KA NEESAT ATAKRĪGI. Kā vispār var maksāt par kaut kādu spēli, Jūs saprotat, ka jūs maksājat par bildīti vai pixel... Jūs vel paši nesaprotat kādā dirsā esat ar to wow paskaitat cik jums naudas aiziet.
2 1 atbildēt
blin atkarigs biju gadu..gribas vel...shita te spelite ir vnk da best , jebkuram vecumam un dzimumam un tiesam tas kas saka ka grafika atpalikusi ir tiesam atpalicis,,,wows ir taisits tads lai pec iespejas vairak speletu un viniem butu iespeja spelet kr4
2 1 atbildēt
patika FAGGG komentaars... :D :D
2 1 atbildēt
Nu neteiksim ka gluzi atpalikusi grafika... Jaunajaa lich king saliec visu uz max un tev pat nevilks
2 1 atbildēt
http://www.tumeroks.com/top-10-mmorpg-players-you-love-to-hate/ Būs ko palasīt šīs spēles atkarībniekiem.
2 1 atbildēt
Jā, šo es pamēģināju, vienkārši aizrauj! Bet visur ir savi mīnusi un plusi. Nauda ir nauda, bez naudas tērēšanas nav gandrīz nekādas izklaides, nu varbūt tikai ribu skaitīšana. Kaut ko dzirdēju arī par filmu, kur apstāstīs kas un kā sākās.
0 0 atbildēt
lielākā jautrība ir tad, kad klapējot elites bosu instancē, kāds no pārtija sačakarē visu :D
2 2 atbildēt
SPOILER!!!---- JUMS NEKAD NEBŪS DRAUDZENES!!!! :D:D:D
1 1 atbildēt
da pavlikam pasham bishk mozga degenereejusies. pats seezzh spokos 24/7, glupi muti virina un veel dirsh ne pa teemu. domaa ja bildee esi ielicis kaa belashus rij ahujenais pacans uzreiz? un par tiem "un peectam attopies ka 48h spelee" nu i huj? ir cilveeki kas 50h no vietas dzer, ir kas 50h no vietas skrien, ir kas 50h no vietas onanee utt, nu un? katrs dara to kas patiik. nepatiik? nespeele! ej turpini dariit ko tu dari vienalga kas tas ir. un cilveeki kas jautaa "kas visus tik ljoti piesaista wow" kameer nesaaksi speleet - nesapratiisi :) tur nav trula skraidiishana un shaushana kaa cs lai arii izskataas veel trakaak. vnk taadiem "nedegeneraatiem" kaa mums te dazhi labi, nesaprast(un labi vien ir ka taadi nespelee, vismaz mazaak piedirsta spele). labi, zabej ar jums.
1 1 atbildēt
nevaru nepiekrist roflmao
1 1 atbildēt
Visi suukaa sitie warcrafti laaaks MU :)
1 2 atbildēt
visi kas te muld kautko par atkariibu laikam jau pasi sevi uzskata par labaakiem jo redz aiziet piedzerties un izvaartities savos veemeklos? lai nu kaa speele ir laba un loti paliidz nosist laiku tad kad nav ko dariit kaa ari ir loti interesanta jo speele ir daudz iespeeju tas cik tu vina pavadi ir atkariigs no tevis pasa...nav jau taa ka speele redz saka "speele mani" un FAGGG jeb geja kungs kaads sakars te ar tavu teikto? spried peec savas pieredze
1 2 atbildēt
Kads pasak web homepage vai kur vinu var novilkt.. emotion
1 2 atbildēt
wow is cool
1 3 atbildēt
Nekādi nevaru saprast, ko visiem tik ļoti patīk WOW! P.S Tā taču ir garlaicīga spēle! GTA 4, vo tā ir forša spēle, no tās es saprotu kad var palikt atkarīgs.
1 3 atbildēt
Viens vards. Entropia Universe. WoW izlaiza di*** pamatiigi
1 3 atbildēt