local-stats-pixel

World of Warcraft38

13 3
Šī grafiski jau atpalikusī un tomēr tik slavenā un iecienītā spēle piesaistīja arī manu uzmanību, kā? ļoti vienkārši. Kā jau katram cilvēkam, iet pie sirds atpūsties un gūt prieku, darot kaut ko, kas patīk, piemēram, ļoti kaislīgas jūtas ir pret paintball, ko arī aktīvi spēlēju, bet tad nāca krīze un naudiņas sāka ieplūst arvien mazāk un mazāk. no paintball nācās atteikties, jo izmaksāja apm40ls nedēļā, pēc tam atkrita snowbords jo transporta izdevumi, pusdienas un pacēlājs arī sita nopietni pa kabatu, kino vēl tā vārgi turās, bet atļaujos iet tikai uz filmu, kura ir daudzsološa. Atmetot izklaides, vēlme pēc tām nezūd un arvien biežāk sanāk sēdēt mājās, mājās pie kompja, jo tas ir pats lētākais veids, kā gūt kaut drusciņas prieka, šajā drūmajā krīzes laikā. piereģistrēties un nopirkt WoW mani pierunāja brālēns, kurš aktīvi spēlēja šo spēli un tā, tas arī aizgāja. Online lomu spēlēs labs aspekts ir tajā, ka tās nekad nebeidzas un tur vienmēr var atrast kādu nodarbi, runāties ar cilvēkiem no visas pasaules, pelnīt virtuālu naudiņu, krāt retas lietas, sist monstrus, kauties ar citiem spēlētājiem, iet ar grupām sist stiprus monstrus, iet ar lielām grupām sist ļoti stiprus monstrus un šīs lietas darot, tu krāj pieredzi un attīsti savu virtuālo varoni, kuram ar laiku pieķeries, rodas virtuālu draugu loks, ar kuriem tu doties arvien jaunos piedzīvojumos... tā ir iespēja atdzīvināt dēku, piedaloties tajā. tas protams nostrādā un pievelk vairāk tādus fantazētājus, sapņotājus, dēkaiņus, kuri bērnībā devušies fantāziju lidojumos cauri pasakām. tieši WoW lielākie plusi manuprāt ir - samērā zemās sistēmas prasības - nebremzējas - spēles veidotāji aktīvi strādā pie jauninājumiem un uzlabojumiem, un pati spēle ir vienkārša, saprotama, kur sarežģītības līmeni, nosaki tu pats, izvēloties lielāku izaicinājumu. Lai nu kā, bet zinu, ka daudzi šāda veida izklaidi uzskata par sūdu un pārsvarā to saka tie, kuri nekad nav to darījuši.

p.s. Spēles veidotāji Blizzard ar šo spēli pelna kā minimums 100 000 000Ls menesī jo nesen aktīvo spēlētāju skaits pārsniedza 10miljonus un mēneša maksa ir apmēram 10ls, plus viņiem pieder tāds hīts, kā Diablo2, kura savā laikā iekļuva ginesa rekordu grāmatā, kā pārdotākā spēle pasaulē.
Reklāma






13 3 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 38

0/2000
ir novēroti tiešām daudz sliktu aspektu spēlējot šo un vispār PC spēles - mazkustīgums, ilgas stundas pie datora, zūd interese par apkārt notiekošo, ievelk, rada atkarību, bet smadzenes jau nu gan nedegradē, tieši attīsta.
6 0 atbildēt
lielākā jautrība ir kad tu attopies, ka spēlē jau 48 stundas no vietas jēj, veiksmīgu ārstēšanos....
5 0 atbildēt
zem pedējā vid ir homepage...
3 0 atbildēt
Es ari nespeleju.
3 0 atbildēt
Bes isie sudi!Es esmu tik laimigs ka neesmu sito pat melginajis...Pus kurs del sitiem mesliem nenak uz skolu... Pilnigs beztolks smadzenu degeneresana un vispar onanistu spele!
7 4 atbildēt
Šī spēle man ja nemaldos kādu pussotru gadu atnjēma, bail ir viņu tagad spēle't ka atkal par tādu zombiju nepalieku. Spēle ir lieliska, bet neiesaku nevienam vinu spēlēt. Tagad jau gadu neesmu spēlējis ;D
3 0 atbildēt
Blod- bljeeeeeggggggggg, tav skoments ir stulbs ( par gaumi nestriidaas,par to tikai var reekt )
2 0 atbildēt
ASH_Gnome tu cipa oficialaja spele ??
3 1 atbildēt
es spēlēju WoW kopš tās Betas zinākšanas gadiem atpakaļ. vakar atklāju vienā torrent saitā wow japāņu klonu, tagad vissmaz nevajadzēs maksāt naudu par prieku ;) savādāk tā pusgada laikā spēlējot vien 2-4x nedēļā nauda ne pa jokam aizgāja...
3 1 atbildēt
kur PC speele nav smadzenju degredee6ana?
2 0 atbildēt
ASh gnomes,tu neesi normaaals ( atpalikusi grafika ) juuu,4ist atpalikusi :D mosh tu atpalicis esi ?? :D tikai nesaac raudaat :))
3 1 atbildēt
ar ko tad labaaks?nolikt afk un tik sist sev resetus?lol
2 0 atbildēt
proviking,officialaja serveri speelee?kaads realm`s? :)
2 0 atbildēt
laikam gan ;) faggotiem vienmēr patīk stāstīt lietas no savas dzīves, gluži kā slavenajam bobijamXX :D spēlēju vairāk kā 3īs gadus to atkarību neesmu zijutis, jā patīk, bet tā ka varētu 48h nospēlēt... ej tu nost tas toč ir pārspīlēti atkarīgi, lol.
2 0 atbildēt
neteiktu ka iisti mazas prasiibas.... ieej dalaran un pasaki ko juuti :D
2 0 atbildēt
Spele tiesam laba. Bet jabut uzmanigam. Man ari likas ka mani nekadas atkaribas nenem :) Bet nu bija taa sanacis ka visu dzivi biju pakartojis WoW. Rekinaju cikos jaiziet no darba, darbaa lasiju kaa optimizeet DPS un studeju bosu cinas. Majas nelidu lauka no kabineta jo bija javac naudina un zalites lai potus taisiitu u.t.t. Un tad vienaa bridi sapratu... velns taa tacu ir viss bezjedzigaka lieta pasaulee :) Un atri visu kanceleju. Tagad reizi menesii gan iesligstu WoW uz paris dienam un tad jau atkal ir ok :D
2 0 atbildēt
Katra zina speeli vislabak var izbaudit tiesi speelejot uz Oficialajiem serveriem...pareejies visi nekam neder bug pilna dirsa utt
2 0 atbildēt
nezinu,katram savs.man patiik,vismaz labaak nekaa kaut kaads mu online prieks maziem beerniem.bet jebkuraa gadiijumaa visam jaazin meers!For the Horde!:)
2 0 atbildēt
arī nedomāju, ka grafika būtu atpalikusi, jo resursus izmanto optimāli, bet vajadzīgi diezgan daudz... LĪĪĪĪĪĪĪĪROOOOOOJ DŽEEEEEEENKINS!!!!!!!!!!!!!!!
3 1 atbildēt
nepeikritīšu par atpalikušu grafiku, tā nav atpalikusi, bet atpalicis esi tu mudak, tajā laikā kad iznāca tā bija krutākā grafika un nafig pārāk krutu grafiku, ja lielai daļai pc to nepavilktu? tev krāns tad izaugtu ja grafika būtu full 3d ar visiem papildus dirsas efektiem kā oblivion? lielai daļai cilvēku tāda grafika vispār nevelk :P
3 1 atbildēt