local-stats-pixel fb-conv-api

Visvarenie menti..!10

Taatad, sii gada 1. oktobrii uz Bruklinas tilta notika diezgan veerienigs protests... emotion

Cilveeki protesteeja pret globaalo sasilshanu , sociaalo nevienliidziibu un citaam nelabveeliigaam lietaam, kas traucee cilveekiem dziivot mieriigi... emotion

Shii protesta laikaa, policija aresteeja apmeeram 700 protestantus..

Bet shoreiz es veeleejos tieshi uzsveert uz faktu, ka vinji neskjiro vai viirietis, vai sieviete vai pieaudzis, vai beerns..

To pieraada video kuraa arestee 13 gadiigu meiteenu... emotion

Pozitiivais tas, ka vinjiem uz tilta izdevaas pabuut vairaak kaa 4 stundas, liidz policija visu sabojaaja.. emotion

Luuk kaa jaaveido raxtu, nevis kopy paste no MANGO.lv vai citurienes...

Atvainojos par gramatiku, jo kkas nochakareejaas kompim ar garumziimeem.. emotion



25 9 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

pareizi ir, tas protests nes vairāk slikta kā laba, ir jāievieš kāda kārtība, un ja tu sēdi kopā tajā barā, tad kāpēc lai tev dotu kādas privilēģijas pat ja esi sieviete, bērns vai jebkāds cits idiots? Bez tam tavs raksts sūkā, pokemoniski sakrāsots, bez garumzīmēm un  jēdzīga apraksta, pat nosaukums ir debīls pēc suņa.

6 0 atbildēt

manupraat, pasaulee, laika gaitaa, gana pieraadiijies, ka riiciibas trakumaa, nezheeliigumaa utt utjp, starp visiem, tas ir-beerni, sievietes, viirieshi, sirmgalvji un paareejie, kas veido sabiedriibu - var likt vienaadiibas ziimi...un pareizi dara, ka savaac siikos no taadas vietas, siikie un pieaugushie jaasargaa no sevis pasha, taapeec vinji pirmie jaasavaac ( kaa visur - sievietes un beerni pa priekshu)...nemaz neshaubos, ka ja kaads siicis buutu tur sabradaats, tad visi arii breektu - KUR SKATAAS KAARTIIBU SARGAAJOSHAAS INSTITUUCIJAS...un vsp, mentu nolikshana ar jau liidz apnikumam, c'moon, vinjiem vnk jaadara savs darbs, kas uzdots, un ko dariit, ka darbaa ir tik biezhi jaaredz cilveeka necilveeciskaa puse, ka vnk attieciigi jaaizturas pret trakojoshiem protesteetaajiem kaa pret zveeru baru...un kaapeec? taapeec, ka baru nevainos pie taa, ka tiktu savainoti beerni un citi saudzeejami indiviidi, kuriem tur vsp nav jaabuut...taa kaa jaa, menti ir, lai pasargaatu muus no muus pashiem, taa kaa...whatever haters gonna hate...

4 0 atbildēt

Luuk kaa jaaveido raxtu bez garumziimeem!

1 0 atbildēt

God "Save" The Queen

0 0 atbildēt

KApec nesita ar stekiem un asaru gazi pret siem hipijiem nelietoja...ilgak chakareties vajadzeja !!

0 0 atbildēt

Netīrie pediņi

0 0 atbildēt

sākumā domāju par plusu bet kad tiku līdz ''Luuk kaa jaaveido raxtu, nevis kopy paste no MANGO.lv vai citurienes...''

pārdomāju.

1) ne jau tu mācīsi citus kā pareizi taisīt rakstus

2) arī es šad tad paņemu no mango,to kas man liekas vis interesantākais,un kāpēc nekopēt,ja tas ir likumīgi atļauts spokos,mango un delfi ? ? ?

p.s. fuck da police.

0 5 atbildēt