local-stats-pixel fb-conv-api

Visbīstamākā banda pasaulē (MS-13)21

 

Viņi tiek uzskatīt par pasaules bīstamāko noziedzīgo grupējumu – tetovēti, nežēlīgi Centrālamerikas valstu imigranti, kas pieņēmuši nosaukumu MS-13 un izplatās mežonīgā ātrumā visā pasaulē. Viņus nespēj apturēt, jo viņi neļauj sev pat pietuvoties. Kad Hondurasas valdība gribēja atkal ieviest nāvessodu – MS-13 iekāpa sabiedriskajā autobusā, nekavējoties nogalināja 28 pasažierus, tajā skaitā 7 bērnus. Kāda bandas locekle izlēma kļūt par policijas informatoru, bet viņu nežēlīgi nogalināja pašas draugs. Pat neskatoties uz to, ka viņa bija stāvoklī. ASV reģistrēti 30 000 biedru, Centrālamerikā gandrīz 50 000. Skaits pieaug ļoti strauji un biedru vecums sākas pat no 8 gadīgiem.

 

Iesvētīšanas rituāli iekļauj sevī vairākus variantus, piemēram pasūtījuma slepkavību, bet visātrākais ir „ieleciens”, kur jaunpienācēju ielenc, tad kamēr aplī stāvošie bandas locekļi lēnām skaita līdz 13, daži citi jaunpienācēju sit un spārda bez žēlastības.

MS-13, jeb pilnā nosaukumā „Mara Salvatrucha” radās 1980. gados Losandželosā, kad tur ieplūda liels skaits imigrantu no Salvadoras. Imigranti ieradās pēc pilsoņu kariem Vidusamerikā. Daudzi no imigrantiem bija pilsoņu karu partizāņi, rūdīti karotāji, kas arī sastādīja bandas sākotnējo spēku. Tiek uzskatīts, ka „Mara” ir vārda „banda” analogs spāņu valodā, bet „Salvatrucha” atsaucas uz Salvadoras partizāņiem.

 

Sākotnēji bandas ideja bija aizstāvēt Salvadoras imigrantus pret citām bandām, kas tajā laikā pārsvarā bija melnādainie un meksikāņi. Tapēc sākumā bandā tika uzņemti tikai salvadorieši, bet vēlāk arī citi Centrālamerikas tautu pārstāvji.

 

Daudzi bandas locekļi pēc apcietināšanas tika deportēti atpakaļ, bet tas tikai izraisīja aktīvāku vervēšanu Centrālametikā, kā rezultātā bandas apjoms pieauga ļoti ātri. „Los Angeles Times” uzsver, ka šī deportēšanas politika ir lielā mērā veicinājusi bandas veidošanos un nostiprināšanos. Pēdējos gados banda ir izpletusies pat pie galvaspilsētas, Lenglijparkas un Takoma parka rajonā, kur reģistrēta augsta bandas aktivitāte.

 

Saskaņā ar „The Washington Times”, MS-13 ir izveidojuši milzīgu nelegālās imigrācijas centru Meksikā. Ātrās reaģēšanas vienības ziņoja, ka daudzi MS-13 biedri tiko nosūtīti uz Arizonu, lai plānotu un izpildītu uzbrukumu ASV robežsardzei un „Ātrās Reaģēšanas Projekta” brīvprātīgajiem.

 

2005. gadā Hondurasas drošības ministrs Oskars Alvarezs un Salvadoras prezidents sacēla trauksmi, ka ir saņēmuši informāciju, ka MS-13 satiekas ar Al-Qaeda, lai apspriestu MS-13 biedru ievešana ASV. FIB apgalvoja, ka, balstoties uz ASV izlūkdienesta datiem, nav nekāda pamatojuma uzskatīt, ka MS-13 tiekas ar kādu no islāmistu grupējumiem.

 

Bandas pazīšanās zīmes ir iemesls, kapēc viņus ir grūti notvert, jo viņi ļoti viegli pielāgo dažādas zīmes. Tomēr ir dažādas izteiktākās – „MS”, „Salvatrucha” un „Velna ragi”. Bieži vien dažādās grupas tetovē arī savas bandas nosaukumu. Kā vairums bandu, arī Mara Salvatrucha izmanto zīmes un roku signālus, lai savstarpēji komunicētu un atpazītu. Populārākais ir „Velna galva”, ko veido kopā saliktas dūres ar izstieptiem mazajiem pirkstiem. Apgriežot otrādi, tas veido burtu „M”. Lai cik ironiski tas neliktos, simbols aizgūts no smagā metāla, kad pirmie bandas locekļi apmeklēja metāla mūzikas koncertus.

83 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

youtubaa ir ielikta filma par vinjiem, diezgan intresanta, iesaku nostiities :)

8 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru "   MAn viņus pie dirsas,pohuj ka viņi m... " Retards tu esi  tas ir viss kas man sakams :D

MS-13 ir pazistami ar savu mainigo agresivitates stavokli gan bara gan pat esot vienai personai. vinsh tev neietu un neatpizgjitu bet gan pargrieztu tavu pargudro rikli pat par to ka tu smaidi. shitie 4alji nav kkadi pagalma izleceji bet nopietna tauta kam nogalinat cilveku ir tas pats kas ieelpot gaisu. Katrs cilveks kas vinjiem trauce tiek iznicinats. Un shie cilveki nav ne mikstie ne kkadi '''degradeti alu cilveki'' ka dazam labam te bija gudrs prats to izspljaut,Pirms gudri miciit suudu vajag pastudet par to. Esmu izpetijis daudz par MS-13 lasijis daudz un joprojam lasu,Tik vienkarsha bara rezims ka visi doma tur nenotiek,viss ir saistits daudz lielaka hierarhija,un noteikumos. P.s:fascine Grupejuma darbiba  

5 0 atbildēt

Sabiedrības zemākās padibenes.

5 0 atbildēt

2. bildeee chuvaks tiiri precams :)

4 0 atbildēt

 

atbildot uz Anubis komentāru " youtubaa ir ielikta filma par vinjiem, diezg... "

iebliez linku  

4 0 atbildēt

Hitlers gan ilgi nečakarētos ar šito subcilvēku suņu baru izķerstītu pa ielām ar Heinriku Himleru priekšgalā , un aizsūtītu uz veco labo aušviceni. =D

Mums te cilvēk tiesības un dažādi likumi. Manliekas dzīvniekiem dzīvnieku tiesa  jāpiemēro. 

3 0 atbildēt

toties veikalā pārdevēja neprasa no tevis naudu par pirkumiem

4 1 atbildēt

Jaskatas ir pa partiem, bet nekas vinji visi rindas kartiba ir ielikt playlistaa.

http://www.youtube.com/watch?v=nbsO1bOQ5Fs&feature=PlayList&p=48E3C92B05DBBC36&index=19

3 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru "   MAn viņus pie dirsas,pohuj ka viņi m... " diezvai vini tevi atpisgitu, jo cik nopratu tu nemaz savu maaju neatstaaj !

2 0 atbildēt

īsts vīrietis ir vīrietis, kurš spēj izveidot ģimeni un uzturēt savu ģimeni, nevis apkrāsojies ar kkadām, piedodiet, huiņām un taisa kaut kadas problemas..tas ms13 vnk sūkā, neiglitotie mekši un spāņi

3 1 atbildēt

šākāļi

2 0 atbildēt

Nu nez to pat nevar pieskaitīt pie cilvēkiem, ja viņiem neko neizsaka citu cilvēku nāve. 

3 1 atbildēt

debiili ka sejas notetuveetas

gribeetu redzeet ka pohuj ka satiktu vinjus tad nebuutu prieciigs

aiz ekraana visi maak dirst

2 0 atbildēt

"MAn viņus pie dirsas,pohuj ka viņi mani atpisgitu toties viņi ir nubi jo barā to dara..Pilnigi peģiki bez nakotnes..sejā rakstits IDIJOTS!"

preciizi

2 0 atbildēt

 

atbildot uz Anubis komentāru " Jaskatas ir pa partiem, bet nekas vinji visi... "

Gracias, amigo!  \mm/  

2 0 atbildēt

Notetovējuši sejas gan viņi ir, visi gan tādi kaulaini izskatās, laikam ja ar nažiem un uzikiem duries apkārt, tad muskuļi nav vajadzīgi.

1 0 atbildēt

atbildot uz pinky150 komentāru " ja atklati apti girbetu yikt tada banda wisma... " tu maz lasīji? Tie, kas grib iestāties viņiem liek izdarīt slepkavību, vai arī viņus kārtīgi piekauj. Tu gribi lai tevi sit un tev draud policija o.0?

 

Galvenais lai viņi arī līdz latvijai neizplatās

1 0 atbildēt

Es ceru ka pari mums vini nenaks :D :D   Baigie ;/ <MS -13> 

1 0 atbildēt

ja atklati apti girbetu yikt tada banda wismaz nedraudetu biresmas bet ne tikaij tape ari tape ka dman patik no winea s puses tadas leitas bet ja tur ieklust atpakal cela naw .. 

1 2 atbildēt

mīkstie

0 2 atbildēt