local-stats-pixel fb-conv-api

Viesību spēles.2

56 0

 

·         Sastājas aplī meitenes, arējā aplī puiši par vienu vairāk kā meitenes... kad apklust mūzika, meitenes nostājas kājām plati, puiši tupstas un bāž galvu caur kājām. Tas kam nav savas alas ņem vienu meiteni un iet malā! pēdējiem diviem puišiem ir liela iespēja dabūt punu :)

 

·         Sastājas aplī puiši, arējā aplī meitenes par vienu vairāk kā puiši... kad apklust mūzika, meitenes lec puišiem kikaragā. Tā, kurai nav puiša, ņem vienu puisi un iet malā!

 

·         Katram pārim iedod vienu lielu avīzes lapu, kas jānoklāj zemē un aiziet mūzika. Padejo kādu brītiņu un mūziku aptur, tad avīžu lapa jāpārloka uz pusēm. Un atkal turpina dejot, kamēr tā lokot uz pusēm paliek mazs gabaliņš. Izstājas jebkurš, kurš ir nokāpis no avīzes uz grīdas.

 

·         Izmanto divas pildspalvas, kas iekarinātas striķos - un divas tukšas pudeles. Tātad divas komandas, vienam apsien striķī iekarinātu pildspalvu ap vidu tā, lai tā karājas aizmugurē un, skatoties starp kājām, tā jātrāpa pudelē. Kura komanda beidz ātrāk, tā arī uzvar.

 

·         Divas komandas. Katrai komandai iedod lielos šortus. Katra šortu starā iekāpj pa vienam cilvēkam. Un tad apskrien tālāk nolikto krēslu. Nepieciešami 2 lielie šorti.

 

·         Diviem vai trim dalībniekiem aizsien acis (vajadzīgas šalles). Viņiem ir jāaizkļūst no starta līdz finišam. Ceļā novietoti dažādi priekšmeti: piem. tukšas pudeles. Tos nedrīkst izkustināt vai apgāzt. Spēlētājiem ir atļauts iepriekš iziet visu distanci ar atvērtām acīm. "Programmas nagla" būs vērot, kā "aklās vistiņas" augstu ceļot kājas, uzmanīgi virzās uz priekšu, kamēr pārējie klusām ir novākuši ''šķēršļus''.

 

·         Jāsagatavo iepriekš lapiņas un rakstāmiem. Katram izdala, un liek uzrakstīt savu vārdu un tad liek uzrakstīt kādu darbību ar norunu ka bez nekādām ierunām tas, kas būs jāizdara kādam noteiktam viesim kas šo lapiņu beigu beigās izlozēs.
Kad visas lapiņas ir atdotas vadītājam. Vadītājs nopietnā balsī visiem paziņo : Ziniet, draugi! Kas citiem bedri rok, pats tajā iekrīt." Tad visas lapiņas izlasa, un smieklīgākais ir tikai pēc tam kad viesiem pirms rakstīšanas liek sarakstīt visādas neķītras, bezgala jautras, darbības  :)

 

·         Visi sēž aplī. Visiem izdala pa lapiņai, uz katras no kurām uzzīmēts kāds simbols (4 veidi), piem., sirds, saulīte, trijstūris, četrstūris. Vadītājs: "Pārsēžas tie, kam ir trijstūris" Attiecīgi tie pārsēžas par vienu vietu uz priekšu. Ja sanāk, tad blakussēdētājam klēpī, ja blakussēdētājs pārsēžas, tad viņa vietā. Tālāk vadītājs : "Pārsēžas tie, kam ir sirds" Atkal attiecīgie cilvēki pārsēžas, u.tt. Jautrības sākas, kad sanāk, ka 3, 4, 5 cilvēki sēž viens otram klēpī. Spēlē tik ilgi līdz kāds no dalībniekiem nokļūst savā vieta, uzvar tas, kurš to izdara pirmais.

 

·         Spēlei nepieciešams: vārītas olas. Meitenei no puiša vienas staras apakšas jābīda ola caur biksēm uz otras staras apakšu. Uzvar tas pāris, kas to izdara pirmais.

 

·         Deja ar slotu.

 

·         No avīzēm izgriež dažādus vārdus, saliek aploksnē. Spēles dalībnieki izvelk vienu lapiņu un saka: „Manās rozā biksiņās ir ... (un attiecīgos vārdus no izvilktās lapiņas)”.

 

·         Visiem liek iziet no telpas, paliek puisis un meitene. Puisis nobučo meiteni uz vaiga, meitene jaunienākušajam puisim iesit plauku, utt. Spēles gaitā izveidojas gara virkne, kur visi viens otru bučo uz vaiga pēc kārtas, bet tikko ienākušajam telpā, kurš apstājas virknes beigās, tiek iesista pļauka (lai gan viņš arī gaida buču).

56 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

pēdējā tiešām ir jauka :D

1 0 atbildēt