local-stats-pixel

Vēl nedaudz no skūpstu veidiem3

4 1
Eskalatora skūpsts. Ja tu esi krietni īsāka par draugu, ir lieliska iespēja piekļūt drauga lūpiņām uz kāpnēm vai braucot ar eskalatoru. Nostājies vienu pakāpienu augstāk, aptver draugu ap vidu vai pleciem un negaidīti iedod mīļotajam savu vissaldāko skūpstu. Lai citi priecājas, cik jums mīļas attiecības.

Pēdas skūpsts. To veic jau pazīstami mīļotie kādā romantiskā atpūtas brīdī. Pēda satur visiem ķermeņa orgāniem atbilstošus nervu galus, un, maigi tos skūpstot, varam sagādāt baudu visā ķermenī.

Sarkanā gaisma. Ja dzīvojat lielpilsētā un jums ir garš ceļš līdz mājām, varat izmantot pauzes krustojumos (gaidot pie sarkanās gaismas) kaislīgiem skūpstiem. Tas būs jauks ceļš, jūs ar nepacietību gaidīsiet nākamo sarkano gaismu.

Satikšanās skūpsts. Atnākot uz randiņu, mīļi noskūpsti draugu, pirms viņš paspēj bilst kādu vārdu.

Maiga atzīšanās mīlā! Kad tavs draugs saka tev mīļus vārdiņus pie auss, tu arī pieliecies pie viņa auss un maigi pakodi to, sakot tieši ausī: "Tev tas pats!"

Draisko skūpstu spēle. Norunājiet ar draugu dažādu skūpstu veidus nosaukt dažādos vārdos, piemēram, krabja skūpsts, cālēna skūpsts, kaķēna skūpsts, tauriņa skūpsts. Viena persona lūdz otrai sniegt kādu skūpsta veidu, un otrai tas pareizi jāizpilda; ja to izpilda nepareizi, saņem sodu - sāpīgu kniebienu. Dažiem tas liksies banāli, bet pamēģiniet un gūstiet prieku no savstarpējas draiskulības un tuvības.

Spēles balva. Garos ziemas vakaros spēlējiet kādas galda spēles, par katru veiksmīgu gājienu vai uzvaru dāvājiet viens otram skūpstus. Ja spēlē uz punktiem, var izstrādāt veselu punktu - skūpstu sistēmu, kur noteiktam punktu skaitam atbilst noteikts skūpsta veids.(piemēram, par vienu punktu dod tikai nelielu bučiņu uz vaiga, par 10 punktiem var noskūpstīt austiņu, tikai par 100 punktiem tiek pie lūpu skūpsta.)

Skūpstu pokers. Pazīstamā spēļu kāršu pokera variants - spēlē uz vairāksolīšanu, kurš vairāk nosola vai blefo, līdz otrs padodas, drīkst no otra prasīt izpildīt jebkuru savu vēlmi - skūpsta veidu uz jebkuras ķermeņa daļas.

Dāvāju savus skūpstus tev. Sava mīļotā jubilejā uztaisi jauku dāvanu, paņem kādas apsveikumu kartiņas vai pati izgriez no papīra kartiņas skūpstu veidā. Nokrāso lūpas ar košu lūpaskrāsu un tad uz vienas puses uzspied savu skūpstu, uz otras puses uzraksti, par ko ir šis skūpsts. Tad saver visas šīs kartiņas uz glītas lentes vai ieliec erotiski noformētā kastītē un pasniedz kā mīļu dāvanu.

Laimes akas skūpsts. Uzdāvini savam draugam asorti kasti. Ietin konfektes jaunos papīrīšos ar dažādiem mīlestības novēlējumiem un skūpstu veidiem. To nav grūti uzrakstīt, ja tu vēlies mīļas attiecības. Pēc tam būs jauks, mīļš vakars divatā. Kopīgi attaisiet šo kārbu un ņemiet pēc kārtas konfektes, attiniet papīrīšus un izpildiet to, kas uz tiem rakstīts.

Atradu savu princi! Sava drauga dzimšanas dienā uzdāvini viņam mazu suvenīra vardīti ar kroni galvā un pievieno apsveikuma kartiņu ar uzrakstu: "Es skūpstīju daudzas vardes, līdz atradu savu princi!"

Skūpstu sprādziens. Tagad veikalos pārdod šoka karameles ar "pārsteigumu" - pārkožot tās mutē izplata asas garšas atsvaidzinoša sprādziena vilni. Iegādājies paciņu ar šādām konfektēm, tad apsēdieties līdzās. Viens no jums paņem konfekti mutē un sniedz otram. Kad lūpas tuvinās skūpstam, konfekti pārkož, un jūsu mutes piepilda spēcīgs šoka aromāta vilnis. Tas ir amizanti, gaidīt - būs vai nebūs skūpstu sprādziens. Jo ne jau visās konfektēs ir "pārsteigums".
Reklāma
4 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000
daži jau tādi diezgan smieklīgi veidi :DD
0 0 atbildēt
pilniigs stulbums...
0 0 atbildēt
:D nu nez... tāds sviests vairāk liekas... gaidīju ko citu...
0 0 atbildēt