Strawberry Daiquiri - gaišais rums 50ml, svaiga citronu sula 15-20ml, zemenes(5-6 gab, tāpat kā iepriekšējam kokteilim), zemeņu sīrups 15-20ml. Visas sastāvdaļas blenderī un aiziet. Iegūstot viendabīgu masu varam ņemt smalko ledu(apm pusi vai nedaudz vairāk no graņonkas glāzes) un pievienot lai veiktu vēl pēdējos grizienus līdz kamēr kokteilis gatavs
Long Island Ice Tea - gaišais rums 20ml, gaišā tekila 30ml, triple sec(apesīnu liķieris) 20ml, džins20ml, degvīns 20ml, svaiga citronu sula 20-25ml, kola. Ņemam lielu glāzi(apm 400-500ml), piepildam ar ledu un pievienojam alkoholu un sulu, iemetam pāris daiviņas laima(garšai) un piepildam glāzi ar kolu. Ja zinātāji jautās "kāpēc tekila vairāk?" tad jūsu zināšanai, tas padara kokču daudz gardāku. Šo kokteili pareizi pagatavojot pareizā glāzē var tiešām iegūt garšu kas atgādina ledus tēju.