local-stats-pixel fb-conv-api

Valmierā atklāta marihuānas audzētava13

7 0
20.februārī Valmieras rajona policijas pārvaldes (RPP) darbinieki veica kratīšanu kādā dzīvoklī Valmierā, kuras laikā tika atklāta marihuānas audzētava, kas darbojusies aptuveni trīs mēnešus, informēja Valmieras RPP priekšnieka palīdze Dace Jukāma.

Jaunietis, kas nodarbojies ar izaudzētās marihuānas pārdošanu, agrāk nav bijis policijas redzeslokā un, pēc paša teiktā, trīs mēnešu laikā četras reizes "novācis ražu". Sākotnēji puisis visu ieguvumu izmantojis savām vajadzībām, bet vēlāk sācis realizēt paziņām. Viens grams maksājis no 10 līdz 12 latiem. Puisis interesējies par bioloģiju, un zināšanas, kas nepieciešamas marihuānas audzēšanai, viņš ieguvis eksperimentējot. Iegūtās marihuānas kvalitāte tiek vērtēta kā augsta. Augu sēklas un nepieciešamās izejvielas puisis iegādājies ārzemēs. Sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253. prim panta 2.daļas par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās. Par šo pārkāpumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 12 gadiem. Divas personas šajā kriminālprocesā ir atzītas par aizdomās turamajām, un piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Izmeklēšana turpinās.
7 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
policija jau tikai siikos tirgotaajus ķer ,bet lielos viņi nemaz negrasas aisturet kas viņiem maksaa
6 0 atbildēt
būtu tad labāk pats visu ražu kurījis! :D noteikti kad iedos tikai nosacītu
4 0 atbildēt
maitas menti !!!
4 0 atbildēt
nabadzinš :(((
3 0 atbildēt
Manējās papardes :( :D
3 0 atbildēt
pārākā audzētava.. :D tupums kkāds, priecīgākai ikdienai audzējis, tas arī viss :D (un jā, es domāju ka visi zin cik maksā krapālis :D)
2 0 atbildēt
svaki ;(
2 0 atbildēt
Kā bez ekspertīzes var noteikt kvalitaati? Un kā var 3 meneshu laika, 4 x novakt ražu, ja audzeshana prasa 2meneshus, zhaveshana - 1meen. Kaut ko te muld, vai nu menti vai tas bots!
2 0 atbildēt
Cool... Latvijai sava kontrabanda...
1 0 atbildēt
žēl, vēl par vienu mazāk
1 0 atbildēt
žāvēt čist nevajag mēnesi,un to kvalitāti noteica vienkārši iekurījot :D :D :D mets vienu G caur pudeli :D
0 0 atbildēt
Zel cala....bet pats vainigs nav ko izplatit!!!
0 0 atbildēt
Man pohuj - es tankā!
0 3 atbildēt