local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tas ir tā vērts?210

1706 57

Tātad sveiki gribēju "uzcept" rakstu par - īsāk sakot par iztērēto naudu , vai tas ir tā vērts? Mēs pasūtam (pieņemsim ar SMS palīdzību ) kādu konkrētu lietu , kādā konkrētā spēlē - pieņemsim iztērējot 3latus mēs iegūsim virtuālu lietu , kuru mēs nevarēsim pārvērst par noderīgu reālajā dzīvē , mēs pasūtām - zīmējumu , tekstu (jūsu kontā ir 26 kredīti) . Tātad ielūkosimies pāris spēlēs ko tad mēs varam pasūtīt , un cik tas izmaksās ! Šis raksts būs tieši uz Sms pakalpojumiem.

Es domāju kad lielāka daļai cilvēku ir zināmi piemēri , cik lielas summas ir tikušas iztērētas !

Gramatika ir dir*ā!

1706 57 210 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 210

0/2000

daži lohi tos sūdus izmanto !

3 0 atbildēt

Draugos ir tāda spēle ''starchat''. Un tur pasūtot par 3ls 800 kredītus (spēles nauda) un nopērc savam sīciņajam tēliņam dažas drēbes. Jēga?

3 0 atbildēt

Par rakstu + tev. Esi jau mazliet pacenties un lika aizdomāties.

Bet par to Draugiem.lv statistiku, gan es iebilzstu. Nu un, ka kāds izstērēs kādus 4ls gadā? Tas jau nekas nav. Piemēram man tā ir 2 dienu pusdien nauda :D 

Un neviens jau arī nespiež to statistiku sūtīt. 

3 0 atbildēt

Piekrītu protams alkohols, cigaretes, narkotikas uc. sūdi nav veselīgi un bla bla bla. Bet nu atzīstat lietderīgāk ir nopirkt 1 aliņu, nevis kkādus dimantus, kurus tu pat nevari aptaustīt ;D

2 0 atbildēt

Esnekad nesapratīšu kāpēc cilvēkiem jāpasūta statistika... nu ok redzēsi kas tevi apskatīja bet KĀDA ATŠĶIRĪBA? Jāsaka tā - nu un ka apskatīja, tāpat neprecēs.

2 0 atbildēt

Mīnusu ielika tie kuri pasūta šis ''extras''

2 0 atbildēt

Tgd jau daudzi berni piem neperk izstere cigas un alhohola :D

2 0 atbildēt

Protams! 

ka nē! emotion

3 1 atbildēt

nu tā ir viņu nauda lai jau viņi tērē 

2 0 atbildēt

++ Jā es domāju ka tiešām tas nav tā vērts tāpēc pati tādas spēles nespēlēju :)

2 0 atbildēt

piedod, rakstu neizlasīju līdz galam, bet pie pirmās rindkopas jau uzreiz radās doma - naudas funkcija taču ir apmierināt cilvēka vajadzības vai vēlmes, vienalga taustāmā vai netaustāmā izskatā - galu galā tavs prieks arī nav taustāms, varbūt, ka cilvēks gūst prieku, nopērkot to pašu traktoru.. ;)

2 0 atbildēt

Kur govis, tur slaucēji!

2 0 atbildēt

Tu pat nevari iedomāties, ko tas ir vērts :D

2 0 atbildēt

Senāk pirku statistiku un *cijas draugos. Tagad nopērku albūmu kad ir atlaides un viss emotion Sapratu ka man tā statistika naf*g  nav vajadzīga emotion

2 0 atbildēt

Pilnīgi pareizi! +++emotion

draugiem.lv visās spēlēs ir iespēja pasūtīt ! Tad jājāutā pašiem sev-kam tas vajadzīgs???Lai papriecātos, ka spēlē esi pārāks??? Tiem cilvēkiem, kas šādi domā dzīvē neveicas, jo vismaz spēlē viņi grib būt pārāki par citiem!! Un tā rodas atkarībā!!!

2 0 atbildēt

Ir nauda - ir iespējas.

2 0 atbildēt

Ko viņš ieguva? Visi skola viņu sauca par stulbeni,vot ko.

2 0 atbildēt

Palasot komentārus vsp smiekli nāk.. visi salīdzina kko bezsakarīgu cenšoties atspēkot kko..emotion Nu ja ir lieka nauda un var atļauties tad lai pērk kaut virtuālo pimpi fermā..  ja nav nauda tad labāk pietaupi..

2 0 atbildēt

Tpc ir domāti hacki :D

4 2 atbildēt

amm jā dr.lv tas jau sen man līdz kaklam, kā viņi naudu kāš, bet par inperil tur būtībā tas ir diezgan godīgi, jo tu kko ņem un kko arī iedod pretim, + tiem uzturētājiem ir risks kā nekā, ja policija savāc par tāda servera uzturēšanu.

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »