local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tas ir tā vērts?210

1706 57

Tātad sveiki gribēju "uzcept" rakstu par - īsāk sakot par iztērēto naudu , vai tas ir tā vērts? Mēs pasūtam (pieņemsim ar SMS palīdzību ) kādu konkrētu lietu , kādā konkrētā spēlē - pieņemsim iztērējot 3latus mēs iegūsim virtuālu lietu , kuru mēs nevarēsim pārvērst par noderīgu reālajā dzīvē , mēs pasūtām - zīmējumu , tekstu (jūsu kontā ir 26 kredīti) . Tātad ielūkosimies pāris spēlēs ko tad mēs varam pasūtīt , un cik tas izmaksās ! Šis raksts būs tieši uz Sms pakalpojumiem.

Es domāju kad lielāka daļai cilvēku ir zināmi piemēri , cik lielas summas ir tikušas iztērētas !

Gramatika ir dir*ā!

1706 57 210 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 210

0/2000

Vai vispār ir vērts dzīvot, ja reiz mirsim?

423 17 atbildēt

-to Fermu vispār  kāds vēl  spēlē ???emotion

222 14 atbildēt

Škiet, es pat agrāk laikam arī iztērēju kaut kadu naudiņu bitefight'ā emotion Cik muļķīgi gan tas bija :D Es pilnīgi piekrītu autoram, tikai man vēl gribās piemetināt kadu skarbāku vārdu, kā, cik gan cilvēki var būt... ai, labi, iztiksim :D vnk, nepērciet taču tos mēslus draugos, īstā dzīve ir ārpus ekrāna ;)

+++

168 3 atbildēt

Tas puisens ieguva vairakus traktorus (rock)

116 0 atbildēt

Tas, ka jāmaksā par statistiku ir ļoti stulbi.

99 1 atbildēt

 

Lai redzētu kas jūs apskata -  aizej uz pieturu , stāvi, skaiti cik cilvēku Tevi apskatīs(ieekonomēsi naudu)! labs. ;D

p.s.Godīgi sakot, es draugos nemaksāju NE PAR KO. Vienīgi pirms kāda gada sapirku albūma vietas. Stastistiku man nevajag. ;D

84 3 atbildēt

(četrilatisešdesmitastoņi santīmi) - par šito vien + ieliku :D

32 0 atbildēt

Tad kāda jēga gulēt ja zarkā izgulēsimies?

28 0 atbildēt

Atsauci atmiņā bernību, kad visu kred tam vien noliku.. Protams pieaugot iemācās appiet šīs sistēmas (lielākoties) un dabūt par brīvu kādu no lietām, vairāk runajot par spēlēm, bet draugos u.c tāda veida saitos, jēga varētu būt, tad ja vēlies ļoti izcelties kāda acīs vai arī kādam pierādit kautko, un pārliecināties ka tiešām to izdarīji vai vienkārši iepazīties ar cilv.. (pērkot statistiku, lai redzetu kuri skatijuši) Bet nu tas ir tikai manas domas.. :) + par rakstu

28 2 atbildēt

battlefield heroes... tur ir jāiegulda bišški naudas lai iznāktu normāli ieroči un varētu spēlēt vienā līmenī ar pārējiem. besī ka šitā uzpelnās emotion

24 2 atbildēt

Nezinu, kā ar jums, bet es nekad nēesmu pasūtījusi par naudu priekš kaut kādām spēlēm - varbūt tikai dažreiz statistikai draugos

23 1 atbildēt

Labi, ir cilvēki, kas notriec naudu spēlēs, bet vai tas nav labāk priekš tīņiem, kas notriec naudu alkaholā un cigaretēs? Veselību bojā, bet no otras puses skatoties naudu notriekt spēlēs arī nevajadzētu.

Katrai lietai ir savi + un -. Es arī agrāk notriecu naudu spēlēs, bet tagad notriecu to cigaretēs, jo reti dzeru. Draugiem.Lv vēl var pasūtīt albūmiņu, statistiku un kaut ko vēl, bet neiesaku spēlēs notriekt, jo vēlāk viņa aizvērsies/apniks un ko tu no tā visa iegūsi? Apaļu neko. Čill.

21 0 atbildēt

Ja es aizeju uz striptīzklubu un sabāžu kādai striptīzdejotājai biksītēs 100Ls, tāpat kā šai aprakstītajos gadījumos es arī neiegūstu neko fizisku, ko es varētu atstiept mājās, taču es iegūstu baudu, apmierinājumu, es sevi iepriecinu, padaru savus brīvos brīžus patīkamākus. Katram ir savas lietas, kam labpāt izšķiestu "lieko" naudu - grāmata, dzēriens, trenažieru zāles apmeklējums, "dzelzs zirgs" un degviela, ceļojums, kādam tā ir virtuāla ābele, ķivere vai iespēja palūrēt, kurus cilvēkus esi ieinteresējis. Es atbildēšu uz jautājumu - ir vērts, ja vien esi paēdis gan tu, gan tava ģimene, samaksāta īre un visi rēķini un ir ko vilkt mugurā, ja tā tiešām ir "lieka" nauda.

Starp citu, bet vai tad tas, no otras puses, nav ģeniāli pārdot "neko"? Tev samaksā 3Ls, un tu tikai nomaini "dimantu" skaitli no 0 uz 350. Jā, sākumā ir piepūle projektu izveidot, bet pēc tam tā ir patiešām "nekā" pārdošana. Malači!

24 3 atbildēt

esmu iztrejis 100ls thecrimsaa kkadaa a man pohuj es no saldus :D

22 5 atbildēt

Tiem kam pa daudz naudas lai kleķerē. 

Un vispār labāk lai tērē internetā pa 49 sant . kādu sūdiņu , nekā dzīvē pērk  cigaretes,narkotikas,alkoholu un bojā savu veselību.

13 0 atbildēt

bla bla bla.. muļķības... bla bla bla.. sekla domāšana.. bla bla bla.. es k-ko gudru pateicu.. bla bla bla.

20 11 atbildēt

Jūs visi pasūtat? Nu tad jums ir problēmas! Es tādus mēslus nekad nepasūtu, man problēmu nav. Urā!

9 0 atbildēt

es jau gadus divus bez statistikaam, un ir ok. un ir taada lieta kaa torrenti bez reitingiem.

9 1 atbildēt

Tas vel ir nekas! es aprīnoju spēlētājus no territory.ru kuri mēnesī iegulda no 5ls līdz 150ls !!! un viņiem tas liekas normali! 

4 0 atbildēt

ai nu ko tu tur aizsvilies , nejau vienmer un ta jau nav tava dzive, tev žel pa citiem? 

6 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »