local-stats-pixel

Vai ļausim "Svešiem zābakiem" bradāt pa mūsu zemi?43

125 12

Domāju, ka visi zina, ka sesdien ir vēlēšanas. Domāju, ka visi zina, kādu partiju ievēlēs (vismaz tā rāda reitingi).

Gribēju uzrakstīt, kas mums ir un kā varētu būt... neņemiet visu nopietni :)

Mums ir darbs, ja to meklējam - "krīzi" kā jedzienu lielākoties ir "uzbūruši" mediji, jo pavērojot to, kas mums ir (vai visi mirst badā? vai veikalos nav maizes? vai mēs nebraucam ar mašīnām, kas ir 2000. gada un uz augšu - nu tā vidēji, pamēģinam saskaitīt Rīgā vai dziļākajos pāķos :D ) nevar atrast to, kā mums nav - tikai salīdzinājumā ar Eiropu (vo viņi var sēdēt un kasīt kuli un ēst garneles - to arī parāda mūsu "kvalitatīvie" mediji - un katrs kurš bijis ārzemēs zina, ka tā nebūt nav)...

Tiem visiem, kas domā balsot par SC (Saskaņas Centrs) gribu jautāt, ko dos SC? kolhozus un dzīvokļus par brīvu, vai varbūt "Putinu par prezidentu" (šito izlasīju braucot uz Juglu, zem SC plakāta)? :D... plus, gribu jautāt, ja zog latvietis Latvijā, ko darīs krievs Latvijā? :D

Bet vienu gan viņi sola, tas ir valodas likuma izmaiņas - valoda ir viena no valsts pamatiem... nedomāju, ka kāds taisās ieviest angļu, kā otro valodu (tas būtu vienotība vai šlesers - par Šleseru vispār nēesmu pārliecināts :D), bet tas ka troļukos būs sljeduši pietura :D un ielu nosaukumi būs Krišjānis barons uljica, un tas, ka pirmklasniekiem būs jāmāk krievu valoda un tā tālāk un tā joprojām... manis pēc valdībā var sēdēt kaut vai debīls trollis, ja tādā veidā neapdraud Latviju, kā valsti...

Paldies par uzmanību!



125 12 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 43

0/2000

Nost ar SC! Būsim vienoti!

16 3 atbildēt

krievus prom no latvijas!!!!!

14 3 atbildēt

Izglāb valsti - Nosit Saskanās centru !

13 3 atbildēt

Skarbā realitāte,TVnetā lasīju, ka daudzi latvieši balsos par SC-skumji,ļoti skumji.Jāiet balsot mīļie, bet ne jau par SC!

12 2 atbildēt

Nu vakar diskusijās Ušakovs bija pārliecināts, ka uzvarēs.. Manī tas rada šaubas.. Varbūt vēlēšanu rezultāti jau ir nopirkti?.. NOST AR SC!

5 2 atbildēt

Piekrītu.

Bet izskatās, ka lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju tomēr ir smadzenēs neattīstīti un nespēj paredzēt sekas, kaut cik tālāk par tiem solījumiem, ko partijas dod. Diemžēl, visiem arī ir vienalga, ka SC un citi līdzīgie jau iepriekš mēģinājuši bāzt savu smirdīgo degunu ne tur, kur vajag - 18. novembra izņemšana, valsts dokumenti arī krievu valodā, un citi jautājumi, ko labi, ka neapstiprināja. Kur nu vēl tagad >_> Da labāk balsot par kaut kādu mazpazīstamu latvieti..

Reāli kauns par Latviju, pārāk daudz idiotu te dzīvo.

5 2 atbildēt

Es kādreiz arī domāju, ka Latvijā ir slikti, ka te nekāda Eiropa nav uttt. bet nesen aizbraucu uz Gruziju un savas domas mainīju. mums te nav nekāda krīze. mums ir tīri normāla Eiropa. Labi- nu neesam mēs tur dikti kruti utt, bet vismaz dzīvojam kā cilvēki.

3 0 atbildēt

Ir youtube video par tādu cilvēku "Jānis Sīlis" Izskatijās saprātīgs cilvēks un bez nodomiem pārdot mūsu valsti Krievijai. 

5 2 atbildēt

Nost ar SC!!!!

4 1 atbildēt

Galvenais, buldozerus nelaist pie siles! Tie mūļi izlaupīs visu atlikušo, bet zemi uzdāvinās Gazpromam

4 2 atbildēt

atbildot uz Dana komentāru " Es balsošu par SC un ne jau tāpēc, lai atkal... " Nav ko ēst? darbu VAR atrast, bet latviešiem vajag vēl, ko pierāda tās "krutās" mašīnas :D viņi nestrādās kaut kādā darbā, jo viņiem par maz maksā :D turklāt lielākajai daļai izglītība - nekāda... lielākoties tie ar nekādu izglītību arī strādā ārzemēs (tajos pat nekādos darbos un dzīvo - būdelēs) - tāpat brauc atpakaļ vai bomžo tur pat Anglijā uz vietas - vairāk naudiņas met cepurē, bērni, atvainojos, dažās ģimenēs vienkārši "saražoti" (kādai algai jābūt, lai uzturētu 6 - 7 bērnus? kurā valstī to normāli var izdarīt? un kā domā kas notiks ar viestrādniekiem, ja te ieviesīs 2 valodu, kā domā cik viegli viņiem tad būs dabūt pilsonību? - balso, tici, ka Tev atkal atnesīs zelta kalnus.... bet nekas nenotiks, ja pats neko nedarīs... 

2 0 atbildēt

atbildot uz Anniņa! komentāru " man nekas pret krievu valodā runājošajiem, t... " un Tavus bērnus? un TV, kurs jau tāpat skan krieviski? un veikalu nosaukumi? un ielu nosaukumi? un skolās obligātie eksāmeni un tā tālāk - loģiski ka "nepiespiedīs"

2 0 atbildēt

Nost ar urāliem!  emotion

3 2 atbildēt

tiem, kas nezin par ko balsot, iesaku izlasiit ferma22 rakstus:  http://www.spoki.lv/aktuali/Spoku-partijas-konkurentu-apskats-3/201593

pats visticamaak balsoshu par VL/TB/LNNK

2 1 atbildēt

Raksta ideja ir skaidra, jēga- nē!

Uztaisīts melnais PR, cerot iekvēlināt nacionāli domājošos.

Es par SC nebalsošu, bet- kādā jēga no šīs aģitācijas? Lai visi tagad izgāž žulti pār Urbanoviču?

Man, personīgi, viņš ir smagi vienaldzīgs! Man ir būtiskāk tas, ko sola premjers, par kuru es balsošu. Citu ākstu izdarības lai paliek uz viņu pašu sirdsapziņas.

1 0 atbildēt

Es balsošu par Vienotību. VL TB/LNNK mani drusku izveda ar savām Gmaila reklāmām, un es neesmu idiots, par PLL nebalsošu.

1 0 atbildēt

Jēga jau tagad tikai ir par Vienotību balsot, jo tiem vēl ir cerība SC apsteigt. Un vnk vecos/apnikušos purnus ir jāstrīpo ārā.

1 0 atbildēt

atbildot uz ehhh komentāru " Stulbs, nekam nederīgs raksts! Lieku -, cilv... " gan jau vairāk par Tevi saprotu... :D  

1 0 atbildēt

Esam vienoti, balsojam tā, lai beidzot 210o sūda valsti novestu līdz kliņķim, a to man zajebal jau uz 210o bezgalīgo marasmu skatīties!!!  Es ticu jums, dunduki - jūs to visu paveiksiet! Salasņas.

2 1 atbildēt
DnG avatarsDnG

skarbi :D

0 0 atbildēt