local-stats-pixel

Maltajai gaļai pirms gatavošanas jāpielej ūdens. Vai tu zini kāpēc?5

27 0

Katru reizi, kad tu nopērc malto gaļu veikalā, pirms cepšanas vajag tai pieliet ūdeni. Kāpēc? To skaidro šefpavārs Lauris Aleksejevs.

27 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

Nu nekādā gadījumā, ja gribi malto gaļu apceptu un bez putām . Vispirms sausu apcep un tad ūdeni un sutini kamēr miksta. Cik tie pavāri dažreiz stulbi māca. Tāpēc gaļu malt pašiem, nevis maltu pirkt, tā pilna ar ūdeni. Un kāpēc gaļas vietā pirkt ūdeni????

4 0 atbildēt

👌

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt